Tűzijáték fesztivalok,info
Szilveszter

SZILVESZTERI BULI A FŐTÉREN

Ha nem mentél el egy hotelbe vagy nem hívtak házibuliba, akkor sem kell otthon ülnöd december 31-én. Az országban számos helyen szerveznek ingyenes, szabadtéri, szilveszteri bulikat, ahol a település lakóival közösen ünnepelheted az év utolsó napját. Forralt bor, illatozó kürtőskalács, élő zene, tűzijáték… és fergeteges hangulat a főtéren!

Programajánló

VÁROSI SZILVESZTER (Keszthely)
Tartalmas program vár az év utolsó napján Keszthelyen, ahol a fellépők között lesz fénytánc- és gólyalábas produkció is, éjfél után pedig a Dívák retró koncertje lesz látható. Program: Eleven Light Dance Show: FénytáncShow (20 óra) ● Fizboh (20.30 óra) ● DJ Németh Tamás & Paul Jr. (21.30 óra) ● Eleven Light Dance Show: Gólyalábas műsor (00 óra) ● Dívák (Détár Enikő, Fésűs Nelly, és Ladinek Judit) koncertje (00.30 óra) ● DJ Tóth Márk (01.15 óra)

VÁROSI SZILVESZTER (Szombathely)
Városi szilveszteri házibuli! Az év utolsó napján este 10 órától hamisítatlan retroparti, valamint hang- és fényjáték fogad Szombathely Fő terén, a Retroleum zenekar pedig ontja majd a ’70-es, ’80-as, a ’90-es évek és napjaink legismertebb slágereit. A hajnalig tartó mulatságban lesz utcabál és polgármesteri köszöntő is a Himnusz után.

CSAVARD FEL A FŐTERET! (Szentendre)
Ahogy már megszokhattad, idén is fergeteges utcabállal búcsúztatják a 2023-as évet és ünnepelik a 2024-es évet Szentendrén, a Fő terén, amely este 10 órától kezdődik. Sötétedéstől a rendezvény teljes ideje alatt varázslatos fényfestéssel is kiegészül a program.

REPUBLIC-KONCERT (Sopron)
A Republic együttes lesz a sztárvendég a soproni szilveszteri éjszakán, december 31-én, ahol 22 órakor a Várkerületen kezdődik az óévbúcsúztató buli.

Republic
képforrás: visitsopron.hu

MISKOLCI SZILVESZTER (Miskolc)
Búcsúzzunk el közösen 2023-tól és fogadjuk együtt az újévet! mottóval fergeteges szilveszteri buli vár a Szent István téren. A program 18 órakor kezdődik a legbulisabb magyar és külföldi rockzenékkel.  A programban fellép majd a Bikini, Bárány Attila, az ország egyik legismertebb lemezlovasa, valamint egy igazi világsztár, DJ. Imanbek, aki 23 órától szórakoztat majd. Egyik legfrissebb újdonsága, a Byor-ral közös Belly dancer-t biztosan hallani lehet majd szilveszter éjszaka. Program: Vadkelet (18 óra) ● Bárány Attila (18.45 óra) ● Bikini (19.45 óra) ● Willcox (20.45 óra) ● Zaporozsec  (21.45 óra) ● Imanbek (23 óra) ● Tomy Montana (00.30 óra)

SZILVESZTER 2023 (Kecskemét)
A város főtéren tűzijáték, utcabál, koncert és dj garantálja a felhőtlen szórakozást. A kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb hazai popduójával, a TNT-vel együtt énekelheted az örök klasszikusokat, s táncolhatsz a kedvenc slágerekre. A főtéri vendéglátók hajnalig tartó nyitvatartással biztosítják a finom szilveszteri falatokat, italokat. Az óriáskerék hajnali 2 óráig, a korcsolyapálya pedig 20 óráig lesz nyitva. Program: TNT nagykoncert (22 óra) ● Lézershow (23.45 óra) ● DJ Lotfi Begi (00.05 óra)

SZILVESZTERI KONCERT (Győr)
A győri Városház téren fergeteges koncertekkel búcsúztatják az évet. 19 órától a Hooligans zenekar játszik, 21.15 órától 01.00 óráig pedig Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus koncertje lesz Heincz Gábor Bigával.

PUNCSPARTY – SZILVESZTER PARTY (Siófok)
December 27-től mindennap számíthatsz izgalmas, főtéri koncertekre, ahogy az év utolsó napján is. Program december 31-én: V-Tech (20 óra) ● Retro DJ Magyar Róbert (21 óra) ● RetroZóna Zenekar – Mega Party (22.30 óra) ● Retro DJ Magyar Róbert (00.05 óra) ● DJ Tiger ( 01 óra)

SZILVESZTER ZALAEGERSZEG 2023 (Zalaegerszeg)
A zalaegerszegi Dísz téren is közösen bulizhatsz Szilveszter éjszakáján, ahol rock, rockabilly, slágerek, látványos fényjáték, lézershow és még sok meglepetés vár. A Szilveszter Zalaegerszeg 2023-as eseményén a Gesarol a magyar rockslágerekkel (20 óra), a Mystery Gang pörgős rockabilly dallamokkal (22 óra), DJ ZS&SZ pedig az elmúlt évtized legnagyobb zenéivel (00.15 óra) garantálják a nagyszerű hangulatot. A Dísz téren az egész téli szünetben kint maradnak a vásári kedvencek: a forralt boros standok, valamint a lángos- és a gofrisütők is.  

BOLDOG ÚJÉVET DEBRECEN! (Debrecen)
Debrecenben a Kossuth téren is évek óta hagyomány a szilveszteri utcabál koncertekkel és tűzijátékkal. Az év utolsó perceiben megszólal a Nagytemplom harangja, majd felcsendül a Himnusz, amit hosszú percekig tartó tűzijáték követ. A program este 9 órától kezdődik és hajnal 1-ig tart. Az utcabálhoz a zenét a RedProdukció Zenekar biztosítja, akiknek sztárvendégei a Karavan Familia és a Kelet Brass Band lesznek. Házigazda: Fazekas László.

FORRALTBOR-NAPOK (Eger)
Idén először tartanak Forraltbor-napokat az egri Dobó téren az év utolsó napján. Program: Pepe (19 óra) ● DJ Hütter (20 óra) ● Deniz és Orsovai Reni koncertje  (23.30 óra) ● Tűzijáték (00 óra) ● DJ Hütter (00.15 óra)

képforrás: visiteger.hu

VÁROSI SZILVESZTER (Nyíregyháza)
Az óévet egy nagyszabású városi szilveszteri bulival zárhatod a Kossuth téren. Este 10 órától kezdődnek a zenés programok, amelyek hajnalig tartanak majd. Idén 22.30 órától Mentha Project játszik, éjfélkor egy nagyszabású tűzijátékot lőnek fel, a DJ pult mögött pedig DJ Hajnal pörgeti a lemezeket.

KAPOSVÁRI SZILVESZTER (Kaposvár)
A Kossuth téren fényfestéssel és hajnalig tartó bulival várnak. Program: Compact Disco (21 óra) ● ATI + Bandi (22 óra) ● New Level Empire (23 óra) ● Polgármesteri köszöntő (00.01 óra) ● New Level Empire (00.05 óra) ● ATI + Bandi (00.20 óra) ● Fényfestés  (20,00–02.00 óra)

LEMEZLOVASOK ÉJSZAKÁJA (Veszprém)
Szilveszter napján egésznapos ünneplést szerveznek, amellyel nemcsak az óévbúcsúztathatod, de Veszprém és a Bakony-Balaton régió sikereit, ragyogását is megünnepelheted. Az Óváros tér nyitott teraszai mellett az év utolsó zenei megmozdulását is átélheted: a város 20 meghatározó lemezlovasa adja majd át egymásnak a “stafétát”, hiszen 17 órától hajnali 3-ig félóránként más-más lemezlovas pörgeti majd a lemezeket.

Nyitókép képforrás: pixabay.com

Oszd meg másokkal is az eseményt!