karácsonyi gömbök fesztivalok.info
Advent, karácsony,  ÜNNEP

3+1 budapesti karácsonyi vásár, ahol egyedi ajándékokat vásárolhatsz

Lassan gondolkodnod kell azon, milyen karácsonyi meglepetéssel kedveskedj szeretteidnek. Ha szeretnéd kényelmesen, rohanás nélkül, biztonságban beszerezni különleges és egyedi ajándékokat, akkor a következő vásárokra érdemes ellátogatnod:

1. KISKERTPIAC – ANKERmarket Zöld Ünnep
2021. november 28., december 5., 12., 19., Budapest (Anker köz: Madhouse terasza és belső terei)

A Kiskertpiacon otthon- és divatdesign, kézműves gasztrotermékek, illetve natúr kozmetikumok kínálatából tudsz válogatni és inspirálódni, kicsit lelassulni, beszélgetni, megpihenni az ünnepi hangulatban, miközben finom ételeket és italokat kóstolhatsz.

mécsestartó fesztuvalok.info
képforrás: pixabay.com

Csak néhány kiállító, akik biztosan ott lesznek majd november 28-án: Dori Boros art & illustration egyedi, saját mintavilágú ékszerei, dísztárgyai és mandalái ● Használt bélyegekből készült fali dekorációk  ● Eredeti kézműves alkotások Dél-Vietnámból, a Lam Sơn life-tól ● Mano-faktúra szappanjai, illatosítói és szójagyertyái ● ukmukFUKSZ ékszerek ● Új ékszerek, karácsonyfadíszek és mini Betlehemek a Dióbolt kínálatában
A négy vasárnapon más-más kiállítók változó kínálatával találkozhatsz, mellette programok és sok mosoly vár Mindenkit! Az esemény ingyenes és kutyabarát.
További információ a legaktuálisabb részletekről: https://www.facebook.com/kiskertpiac

2. WAMP Karácsonyi Vásár
2021. december 5., 12., 19., Budapest (Bálna Budapest)

A WAMP designvásáron magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság. Kiváló alkalom arra, hogy találkozz az alkotóval, a kreatív szakemberrel, aki megmutatja, hogy a design nem egy elvont művészeti fogalom, hanem egy izgalmas lehetőség, amit becsempészhetünk a mindennapjainkba. Az egyediség érték, a kézművesség lehet modern és formabontó. Itt a vásárlás nem feltétlenül egy személytelen rohanás, ha időt szánsz rá, élménnyé válhat.
További információ: https://wamp.hu

3. HELLO PIAC! – Karácsonyi Vásár az Akvárium Klubban
2021. december 5., 12., Budapest (Akvárium Klub)

A Hello Piac egy olyan hely, ahol a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek és tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt megtalálod. Mindent egy helyen: rengeteg csodaszép ajándék, különlegességek, kézműves kincsek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divat kiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztrokészítmények magyar alkotók kínálatából. Itt biztosan találsz karácsonyra megfelelő ajándékot, de ha mégsem, el is készítheted a különböző kézműves workshopok egyikén!
További információ: https://akvariumklub.hu

+ 1 BUDAPESTI KARÁCSONYI VÁSÁR
2021. november 19. – december 31., Budapest (Vörösmarty tér)

Idén újra élőben nyitja meg kapuját a Budapesti Karácsonyi Vásár a város egyik legszebb helyszínén, a belváros szívében, a Vörösmarty téren. A november 19-én – a megfelelő óvintézkedések mellett – újra kigyúlnak az ünnepi fények egészen december 31-ig. A korábbi hagyományoktól eltérűen idén egy igazi családbarát karácsonyi vásárral várnak, ahol mindenki jól érezheti magát. A közel ötven itt árusító kézműves egyedi portékákkal készül, a gasztronómiai kínálatban pedig speciális családi menüket és 1500 Ft-os egytálételeket is találhatsz majd.

Budapesti Karácsonyi Vásár fesztivalok.info
Budapesti Karácsonyi Vásár
képgorrás: Budapest Brand

A vásár látogatása – a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően – védettségi igazolványhoz között. A november 19-i ünnepélyes megnyitót követően az adventi hétvégéken sok-sok meglepetés lesz, valamint közös gyertyagyújtás és gyerekprogramok várnak majd mindenkit. A vendéglátó egységeknél idén először kerül bevezetésre a készpénzmentes vásárlás, hogy ezzel is csökkenjen a járványügyi kockázat.
További információ: https://www.facebook.com/budapestchristmasfair/

Nyitókép képforrás: pixabay.com

Oszd meg másokkal is az eseményt!