ajándékutalvány fesztivalok.info
Advent, karácsony

ajándékTIPP! VÁROSMAJORI SZABADTÉRI SZÍNPAD ajándékutalványa

A Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyája nagyszerű ajándék lehet a fa alatt szeretteid és barátaid számára, de akár magadat is meglepheted vele.

Egy kártya, amivel csak nyerhetsz!

A 10 000 és 25 000 forint értékű karácsonyi ajándékkártya tulajdonosa közel 70 program közül válogathat a jövőre 100 éves Városmajori Szabadtéri Színpad az eddiginél is gazdagabb programkínálata közül. A kártya megvásárlásával pedig Te is nyerhestsz, hiszen 10 ezer forint értékű vásárlás után kártyatartót, 25 ezer forint értékűnél vezeték nélküli fülhallgatót kapsz ajándékba.

A kártyákkal közel 70 különböző program közül válogatva lehet jegyeket vásárolni a Városmajori Szabadtéri Színpad 2021-es évadának előadásaira.

Ízelítő a 2022-es programkínálatból

A 2022-es nyár folyamán a legváltozatosabb műfajú előadók és dallamok, komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, fesztiválok, gyerekprogramok várnak a Városmajorban. Olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra, mint Palya Bea, a Benkó Dixieland Band, Kern Andrással, a Honeybeast együttes, vagy Bangó Margit és a Swing à la Django. De fellép majd Halász Judit, Rutkai Bori, Szalóki Ági, a Kaláka és az Alma együttes is. Játszik majd a Radnóti Miklós Színház, a Katona József Színház, az Orlai Prodikció, de fellép a Győri balett is. A Városmajori Színházi Szemlejövőre kibővül, a Kertmozi programsorozat pedig 10 héten keresztül mutatja be a magyar hírességek kedvenc filmjeit.

Az ajándékkártya megvásárolható személyesen a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy online a www.varosmajoriszinpad.hu weboldalon.

További információ: https://www.facebook.com/varosmajoriszinpad,
https://varosmajoriszinpad.hu

Nyitókép képforrás: Városmajori Szabadtéri Színpad

Oszd meg másokkal is az eseményt!