Advent, karácsony

 • 4. advent fesztivalok.info
  Advent, karácsony,  ÜNNEP

  PROGRAMAJÁNLÓ ADVENT 4. HÉTVÉGÉJÉRE

  Karácsonyi vásárok, ünnepi fények, sült gesztenye, kürtőskalács és mézes-fahéjas illat, s különleges adventi programok szinte minden településen. Íme néhány esemény, amelyeknek a segítségével Te is az ünnepre hangolódhatsz advent negyedik hétvégéjén, akár a családdal vagy a barátokkal közösen.

 • Advent, karácsony,  Kiállítás

  MESÉS ADVENTI TÁRLAT A VÁRKERT BAZÁRBAN

  A Várkert Bazár adventi eseménysorozatának keretében megnyílt kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló Mesekalendárium – Nagy Zoárd karácsonya tárlat. A 2022. január 15-ig látogatható ingyenes szabadtéri kiállítás Lázár Ervin születésének 85. évfordulója előtt tiszt

 • lemezborító fesztivalok.info
  Advent, karácsony,  Komolyzene,  KULTÚRA

  ARANYSZÁRNYÚ ANGYAL

  A Danubia zenekar különleges albummal készül az ünnepekre. Az Aranyszárnyú angyal című lemezen a legismertebb karácsonyi dallamok, egyházi énekek, magyar népdalok, angol és német tradicionális dalok kelnek új életre.

 • Bartók Béla út fesztivalok.info
  Advent, karácsony,  ÜNNEP

  Adventi programok a Bartók Béla Boulevard-on

  Immár negyedik alkalommal fognak össze Budapest ikonikus utcái, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére. A SlowXmas programsorozathoz a Bartók Béla Boulevard is csatlakozott: az utca üzletei, éttermei, galériái izgalmas kulturális és gasztronómiai élményeket…

 • adventi koszorú
  Advent, karácsony,  ÜNNEP

  PROGRAMAJÁNLÓ ADVENT 3. HÉTVÉGÉJÉRE

  Karácsonyi vásárok, ünnepi fények, sült gesztenye, kürtőskalács és mézes-fahéjas illat, s különleges adventi programok szinte minden településen. Íme néhány esemény, amelyeknek a segítségével Te is az ünnepre hangolódhatsz advent harmadik hétvégéjén, akár a családdal vagy a barátokkal közösen.