MOZDULJ KI!,  Szabadidő

Séta a BAGOLYVÁR PARKJÁBAN

A március 15-i hétvégén megnyitott az inárcsi Bagolyvár Étterem, Wellness és Vendégház háromhektáros parkja, amely azóta ingyenesen látogatható.

Inárcson, Budapesttől 10-15 percre, az M5-ös autópálya 34-es km-énél találod a különleges hangulatú Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness komplexumot, melynek parkjában érdemes egy kellemes sétát tenned.

Hangulatos környezet a fenyveserdő mellett

A csodás természeti környezetben a kerti sétányt virágos növények díszítik. A gyerekeket Boszorkányház, játszótér, labirintus, tyúkudvar és pónilovak várják. Sétálhatsz a hangulatos halastó körül, amely fölött egy fahíd ível át a túlparton lévő félszigetre, de találsz itt egy kápolna is, valamint egy szelfipont, ahol családi fotók készülhetnek.
Rendelhetsz pizzát, kávét és üdítőt, vagy választhatsz az étterem étlapjáról elvitelre, amit a séta végére elkészítenek.

Kápolna a Bagolyvárban
képforrás: Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness – Facebook

A szigorítások megszüntetése után a Bagolyvár további szolgáltatásai – szállás, wellness, étterem, sportolási lehetőségek – is igénybe vehetők majd, illetve a környék is számos látnivalót tartogat.

További információ: http://bagolyvaretterem.hu

Nyitókép: Halastó a Bagolyvárban
Képforrás: Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness – Facebook

Oszd meg másokkal is az eseményt!