Budapest fesztivalok.info
Látnivaló,  MOZDULJ KI!

FEDEZD FEL A FŐVÁROST RESTART BUDAPEST KÁRTYÁVAL!

Vakációzz Budapesten, ahol ingyenes és kedvezményes programok tucatjai közül válogathatsz, két éjszaka foglalása esetében a harmadikat ajándékba kapod, valamint ingyenesen közlekedhetsz a Restart Budapest Kártyával.

Így vakációzhatsz Budapesten Miller Dávid ajánlásával

Gyűjts Te is izgalmas élményeket Budapesten!
A Restart Budapest Kártyával kedvezményesen fedezheted fel a fővárost.

Restart Budapest Kártya előnyei

A kedvezmény- és programkártya legérdekesebb újdonsága, hogy az elfogadó szállodák két éjszaka foglalása esetén egy harmadik éjszakát adnak ajándékba a kártya tulajdonosának. A rekkenő hőségben hasznos, hogy a kártyával egy alkalommal ingyenesen léphetsz be számos budapesti strand egyikébe, valamint a Lukács, a Széchenyi, a Rudas és a Gellért gyógyfürdők közül egy kiválasztott helyszínre.

A kártya emellett húsz múzeumba – így például a Magyar Nemzeti Galériába, a Magyar Nemzeti Múzeumba, a Ludwig Múzeumba és a Műcsarnokba – biztosít díjmentes belépést, és több tucat programlehetőséget, egyebek mellett óriáskerekezést az Erzsébet téren, dunai hajózást, buszos városnézést, vagy éppen állatkerti belépőt kínál kedvezménnyel.

Annak érdekében, hogy a kiszemelt helyszínek között gördülékeny legyen a mozgás, minden megvásárolt kártya mellé két darab, 24 óráig érvényes tömegközlekedési bérlet is jár.

A Restart Budapest Kártyáról és a programban szereplő szolgáltatásokról részletesen a https://hello.enbudapestem.hu oldalon tájékozódhatsz, a szolgáltatások igénybevételének aktuális feltételeiről pedig az adott szolgáltatók oldalán olvashatsz.

További információ: https://hello.enbudapestem.hu

Nyitókép: Így vakációzhatsz Budapesten – Miller Dávid ajánlásával
Képforrás: Budapest Brand nZrt.

Oszd meg másokkal is az eseményt!