Dunakanyar fesztivalok.info
MOZDULJ KI!,  Szabadidő

Indul a DUNAKANYAR KÖRJÁRAT

Idén is elindítja a Dunakanyarban a körjáratait a Mahart PassNave. Az egyik járat már április 24-én elindul Visegrádról, amely érinti Nagymarost, Zebegényt és Dömöst, a további járatok pedig júniustól indulnak majd. A körjárat többszöri ki- és beszállási lehetőséget biztosít, s így a Dunakanyar legszebb részeit járhatod be.

Április 24-én, szombaton indul újra a Dunakanyar Körjárat egyik hajója. Az első járat 10 órától a Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös–Nagymaros–Visegrád útvonalon közlekedik majd menetrend szerint. A „hop-on hop-off” rendszerben működő hajójáratot napijeggyel veheted igénybe, mellyel körbeutazhatod a Dunakanyar csodás részeit.

A körhajó lényege, hogy az adott napon belül bármelyik állomáson megszakíthatod az utazást, bejárhatod a települést, de akár túrázhatsz vagy kerékpározhatsz is, majd a következő járattal folytathatod tovább a hajózást.

Áprilisban csak pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt 10 órakor, valamint délután 14 órakor indul hajó a visegrádi hajóállomásról, májustól szeptemberig azonban hétfő kivételével mindennap közlekedik majd a körjárat, hétvégenként nagyobb gyakorisággal.

Dunakanyar Körjárat – látnivalók
képforrás: Visegrád TDM

Júniustól három további körjáratot indít Mahart Passnave a Dunakanyarban:
– Esztergom–Szob–Zebegény–Szob–Esztergom
– Szentendre–Leányfalu–Tahitótfalu–Visegrád–Tahitótfalu–Leányfalu–Szentendre
– Újdonság! Vác–Verőce–Visegrád–Verőce–Vác

A járatokon kerékpárt és kutyát is lehet szállítani.
A körjáratok pontos menetrendjét, valamint a szállítási díjat itt találod:
https://www.mahartpassnave.hu/hu/menetrend-2/dunakanyari-kirandulohajok/dunakanyarkorjarat/

További információ: https://www.mahartpassnave.hu

Nyitókép képforrás: Visegrád TDM

Oszd meg másokkal is az eseményt!