Látnivaló,  MOZDULJ KI!,  Szabadidő

GYENESCAPE – Gyenesdiási kalandjáték a természetben

Utazz a szabadtéri kalandjátékkal a 19. századba, miközben felfedezed Gyenesdiás környékének csodás természeti kincseit!Vajon neked sikerül megfejteni az „elátkozott erdő” titkát? Kapcsold ki a digitális világot, és engedd, hogy rabul ejtsen a természet! Légy Te is GyenEScape kalandor!

A kalandjátékban a szabadulószobák logikai feladványainak szellemi kihívása találkozik a természetjárás örömével és fizikai erőpróbájával. Toborozz útitársakat, és vegyetek részt a játékban, melynek során egy 19. századi tragikus szerelmi történet bontakozik ki. A sejtelmes részleteket nektek kell megfejteni, melyhez igazán szükségetek lesz a csapatszellemre, a pallérozott logikára és a társaság kitartására.

A sikeres küldetés jutalma garantált ajándék,
valamint az az együtt eltöltött csodálatos élmény, amit a Keszthelyi-hegység rejtett természeti kincseinek a felfedezése nyújt.

Keszthelyi-hegység
képforrás: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Rövid játékszabály

Előzetes bejelentkezés szükséges ● Javasolt létszáma: 3-4 fő ● Javasolt életkora: 12 éves kortól ● A játék helyszíne: Keszthelyi-hegység ● Szintkülönbség: 246 m ● Az 1. állomástól mérve a szintidő 2,5 óra, a túra hossza 2,7 km. (+ A Tourinform irodától az első állomásig vezető út gyalogosan kb. fél óra, 1,5 km.) ● Amire szükségetek lesz: túracipő, évszaknak és időjárásnak megfelelő öltözet, innivaló, esetleg elemózsia, állóképesség, kalandvágy, kreativitás és logika.

GyenEScape – kalandtúra
képforrás: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Megjegyzés:
Az előzetes bejelentkezés után a játékhoz szükséges játékcsomagot a gyenesdiási Tourinform Irodában vehetitek át, majd meghallgatva a szervezők iránymutatását, önállóan útnak indulhattok. A játék során nincsenek zárt helyszínek, szabadban tartózkodtok végig. A csomagban található logikai feladványok megoldásával és a segédeszközök segítségével haladtok állomásról állomásra, s juttok el a játék végső megoldásához. Az esetleges elakadásokat, bizonytalanságokat segítőkártyákkal lehet áthidalni szintén önállóan, ám komolyabb elakadás esetében telefonos segítséget kérhettek.

Lepd meg barátaidat egy kaladtúrával, ajándékozz élményt! 
(Ajándékutalvány igényelhető.)

Bejelentkezés, időpontfoglalás:
Tourinform Gyenesdiás
Hunyadi u. 2. ● Tel.: +36 83/511-790 ● E-mail: gyenesdias@tourinform.hu

További információ: https://www.gyenesdias.info.hu

Nyitókép: GyenEScape, képforrás: Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

Oszd meg másokkal is az eseményt!