Dunakanyar

 • Naszály fesztivalok.info
  Dunakanyar,  MOZDULJ KI!

  NASZÁLY – a megsebzett hegy csodái

  A Dunakanyar Vác felöli kapujában sasbércként magasodik a 652 méter magas Naszály, amelynek egy részét a mészkőbányászat következtében elhordták – így a hatalmas „tájseb” miatt könnyen felismerhető. A látvány egyszerre nyomasztó és félelmetes, szép és izgalmas. Az…

 • gyerekek fesztivalok.info
  Dunakanyar,  Film

  TAVASZ Visegrádon

  „Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz…” Elkészült Visegrád évszakokon átívelő sorozatának második része: A Tavasz…

 • Dunakanyar,  Látnivaló,  Szabadidő

  Hop-on hop-off városnéző buszjáratok Visegrádon

  Április 24-től Visegrádon is elérhetőek a City Sightseeing piros színű, nyitott tetejű, emeletes buszai. Ez Visegrád legújabb turisztikai szolgáltatása, melynek keretén belül 11 megállós városi körúttal lesz könnyebb megismerkedned és eljutnod Visegrád legkülönlegesebb látnivalóihoz vagy programjaihoz.

 • Dunakanyar,  MOZDULJ KI!

  BÚBÁNATVÖLGY, a rejtett szépség

  A Szamár-hegy és a Hosszú-hegy közötti völgyben húzódik a Búbánatvölgy, mely mára Esztergom északi városrésze. A gyönyörű környezetben található kedvelt horgász- és kirándulóhelyet télen is érdemes felkeresned, ahol több tó is található.

 • Dunakanyar,  MOZDULJ KI!

  ŐSSZEL IS VISEGRÁD!

  Az IRÁNY BUDAPEST KÖRNYÉKE! sorozatunkban most Visegrádra, a Dunakanyar egyik legszebb településére invitálunk, ahol számos élményprogramot találsz ősszel is. A kötelező látnivalók mellett ezekből ajánlunk 13-at.

 • Dunakanyar,  Látnivaló,  MOZDULJ KI!

  TOP 12 látnivaló a DUNAKANYARBAN

  A Dunakanyar Magyarország varázslatos része, a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza, ahol a Duna és a hegyek úgy ölelik át a térséget, hogy abba első látásra beleszeretsz. A térség Váctól egészen Visegrádig, Szentendrétől pedig Esztergomig tart,…