Hollerung Gábor fesztivalok.info
Komolyzene,  KULTÚRA

ÚJ HANGVERSENYTEREM BUDAPESTEN

A Budafoki Dohnányi Zenekar új hangversenytermét a Klauzál Házban szeptember 24-én évadnyitó koncertjével avatja fel.

A BDZ a legjobb koncerttermekkel összevethető akusztikájú hangversenytermet varázsolt a Klauzál Ház színházterméből, hogy budafoki közönsége is kiváló minőségben élvezhesse koncertjeit.

Multifuncionális terem született

Az akusztikai funkciójú hátsó támfal, valamint a színpad felső részére és oldalára telepített mobil akusztikai elemek segítségével olyan hangminőség javulást eredményeztek, ami minden várakozást felülmúlt. A gyönyörű hangversenytermi látvány mellett minden hangot jobban lehetett hallani, a nézőtéren megsokszorozódott a hangzásélmény, egy csodálatosan megszólaló, dinamikus, jelentős hangzástartalékokkal rendelkező, multifunkcionális terem született.

A BDZ és a Klauzál Ház örömmel és jó szívvel ajánlja Budapest új hangversenytermét a fővárosi és a főváros környéki művészeti együttesek számára, amelyek produkciói igényes hangzású hangversenytermet igényelnek.

hangversenyterem fesztivalok.info
Új hangversenyterem a Klauzál Házban
képforrás: BDZ

Teremavató koncert

A terem felavatója 2021. szeptember 24-én lesz, a BDZ Budafoki hangversenyesték című bérletsorozatának évadnyitó koncertjén. A három, csodagyerekként számon tartott zeneszerző műve kiváló alkalom a terem nyújtotta akusztikai élmények megtapasztalására. Műsoron: Telemann: Burlesque de Quixote SuiteKorngold: Sok hűhó semmiért – szvit ● Saint-Saëns: II. szimfónia.
A hangverseny karmestere: Hollerung Gábor.

További információk és jegyvásárlás: https://bdz.hu/koncertek/budafoki-hangversenyestek-1/

Nyitókép: Hollerung Gábor, képforrás: Budafoki Dohnányi Zenekar

Oszd meg másokkal is az eseményt!