Koncert

12+ KONCERT AUGUSZTUSBAN

Fokozd a nyári élményeidet! Augusztusban is pörögnek az események: egymást érik a fesztiválok, válogathatsz a bulik és a koncertek közül, amelyek gyakorlatilag minden zenei irányzatot képviselnek. Szinte minden napra jut valamilyen esemény, így garantáltan emlékezetessé teheted a nyár utolsó hónapját. Íme 12+ koncert, ahol együtt énekelheted a kedvenc slágereket, tombolva, táncolva, önfeledten szórakozva…

12+ szuper koncert augusztusban

1. Augusztus 3., Alsóörs (Amfi)
VALMAR-koncert

Úúúristent! Egy csodálatos helyszínen, az alsóörsi Amfiteátrum színpadán hallgathatod a tavalyi nyár legnagyobb slágerét – például az Úristent –, és a legújabb Valmar-számokat. A 2018-ban alakult popduó – Valkusz Milán és Marics Péter – ma már az egyik legnépszerűbb együttes hazánkban, akik már számos előadóval működtek együtt sikeresen. Dolgoztak együtt többek között Manuellel, a Hősökkel, a Wellhelloval, a Nemazalánnyal, Sofival, Pixával és Jaurival, valamint Szikora Robival is.

TIPP! + Valmar-koncert augusztusban: Sátoraljaújhely, Városliget (augusztus 5.) ● Keszthely, Viviera Beach (augusztus 12.) ● Szeged, SZIN (augusztus 23.) ● Siófok, Holi Beach Festival (augusztus 25.) ● Zamárdi, Strand Fesztivál (augusztus 26.)

2. Augusztus 5., Tokaj (Fesztiválkatlan)
RÚZSA MAGDI-koncert

A többszörös arany- és platinalemezes Rúzsa Magdi a Megasztár tehetségkutató műsorának győzteseként vált ismertté hazánkban, akinek sikere azóta is töretlen. A számos díjjal is kitöntetett énekesnő egy parádés koncerttel és olyan népszerű dalokkal vár, mint az Érj hozzám!, a Szembeszél vagy a Lesz, ahogy lesz!

TIPP! + Rózsa Magdi-koncert augusztusban: Siófok, Plázs (augusztus 4.) ● Budapest Park (augusztus 12.)

3. Augusztus 8., 20.30 óra, Dunakeszi (Katonadomb)
BAGOSSY BROTHERS COMPANY-koncert

A 2013-ban alakult erdélyi Bagossy Brothers Company rövid idő alatt hazánk, illetve az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává vált, akik most a Dunakeszi Nyár programsorozat keretében lépnek fel. A gyergyószentmiklósi csapat eddigi pályafutása alatt számos elismerést, címet és díjat zsebelt be, illetve idén már az ötödik sorlemezükön dolgozik.

TIPP! + Bagossy Brothers-koncert augusztusban: Eger, Dobó tér (augusztus 10.) ● Mosonmagyaróvár (augusztus 20.) ● Zamárdi, Strand Fesztivál (augusztus 26.)

4. Augusztus 9., Eger (Dobó tér)
CHARLIE-koncert

A különleges hangú zenész hazánk talán legnépszerűbb énekese: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Nézz, nézz az ég felé, Száguldás, Porsche-szerelem és New York és még sorolhatnánk megunhatatlan slágereit, amit most együtt énekelhetsz vele. Megjegyzés! Ingyenes koncert.

TIPP! + Charlie-koncert augusztusban: Székesfehérvár, Királyi Napok (augusztus 19.)

5. Augusztus 11., Siófok (Plázs)
KOWALSKY MEG A VEGA-koncert

A Fonogram-díjas rockzenekar egy fergeteges bulival és a legnagyobb slágerekkel vár. Fülbemászó dalainak, könnyen megjegyezhető dalszövegeinek és eredeti zenei stílusának köszönheti, hogy a 2002-ben alakult zenekar számos díjjal és elismeréssel rendelkezik, s hazánk egyik legkedveltebb együttese a mai napig. A koncerten együtt énekelheted velük majd a kedvenc slágereket, mint például az Egy világon át, az Amilyen hülye vagy, a Mint egy jel, a Mit mondjak még, a Remény, a Varázsszavak vagy a Lehetetlen nincs dalokat. 

TIPP! + Kovwalsky meg a Vega-koncert augusztusban: Hajdúnánás, Moto-Rock Weekend (augusztus 25.)

6. Augusztus 11., Budapest (Budapest Park)
HONEYBEAST-koncert

A magyar akusztikus együttes felejthetetlen bulival és a zenekar jól ismert dalaival vár. Az este vendége: Wolfolks lesz.

7. Augusztus 12., Pilisvörösvár (Rendezvénytér)
WELLHELLO-koncert

A Wellhello – tagjai az ismert magyar rapper, Fluor Tomi és az énekes-dalszerző, Diaz.
A koncert a Vörösvári Napok keretében valósul meg, amelyen a helyi lakosok ingyen vehetnek részt.

TIPP! + Wellhello-koncert augusztusban: Jászkarajenő (augusztus 13.) ● Debrecen (augusztus 19.) ● Orosháza (augusztus 20.) ● Szeged, SZIN (augusztus 26.)

8. Augusztus 17., Eger (Bolyki-völgy)
AZAHRIAH-koncert

Azahriah (vagy más néven Paul Street) egy szuper bulival és a legismertebb Azahriah-slágerekkel vár.Mégcsak 21 éves, de sikert sikerre halmoz. Youtuberként kezdte pályafutását, ám hamar kiderült, hogy énekesként és dalszerzőként is tehetséges. 2021-ben lépett először színpadra, 2022-ben már a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán zenélt, megtöltötte a Budapest Parkot, fellépett a Hősök terén a OneRepublic előzenekaraként, 2023. márciusában pedig a Budapest Sportarénában adott koncertet DESH-sel közösen. A streaming-toplisták állandó vezetője: közel 100 millió lejátszás a Spotify-on, több mint 130 millió lejátszás a Youtube-on, novemberben pedig európai turnéra indul: több európai klubban játszik majd.

TIPP! + Azahriah-koncert augusztusban: Pécs, Káptalan Kert (augusztus 5) ● Miskolc, Diósgyőri vár – Lovagi Tornák Tere (augusztus 11.) ● Győr, Bridge Garden (augusztus 17.) ● Zamárdi, Strand Fesztivál (augusztus 24.) ● Szeged, SZIN (augusztus 25.) ● Fülek, Várlak Fesztivál (augusztus 26.)  

9. Augusztus 25., Budapest (Budapest Park)
QUIMBY-koncert

A számos platinalemezt is elnyert magyar alternatív rockegyüttes többek között olyan híres Quimby-slágerek is vár, mint a Most múlik pontosan vagy az Ajjajjaj.

TIPP! + Quimby-koncert augusztusban: Szeged, SZIN (augusztus 23.)

10. Augusztus 26., Zamárdi
MAJKA-koncert

A Strand Fesztivál keretében az ország egyik legismertebb és legsikeresebb rappere egy szuper koncerttel és egy eszméletlen bulival vár.

TIPP! + Majka-koncert augusztusban: Siófok, Plázs (augusztus 5.)Szeged, SZIN (augusztus 25.)

11. Augusztus 26., Sitke (Kápolnadomb)
BEATRICE-koncert

A Sitkei Rockfesztivál keretében ismét számos koncertet tartanak a Sitkei kápolnáért, amelyen többek között a Beatrice is fellép. Az elmúlt 45 év slágereiből biztosan hallhatsz majd olyanokat, amelyek meghatározták életpályájukat.

TIPP! + Beatrice-koncert augusztusban: Fonyód, RockBalaton (augusztus 10.)

12. Augusztus 26., Pécs (Káptalan Kert)
R-GO-koncert

Szikora Róbert egykor dobosként játszott a Hungária együttesben, aki a rock and roll stílust a csikidám dallamos, latin-amerikai, funky és rockzenei ritmusaira cserélte le az általa 1982-ben alapított R-GO zenekarban. Ahogy minden koncertjükön, most is fergeteges táncpartira, színpompás zenei és vizuális forgatagra számíthatsz, miközben szólnak a jól ismert csikidám-slágerek.

TIPP! + R-GO-koncert augusztusban: Székesfehérvár, Királyi Napok (augusztus 16.)

További információ: az adott előadó, együttes saját web- és FB-oldalán, valamint https://gotravel.hu/programok-koncert, https://broadway.hu, https://www.ticketportal.hu

Nyitókép képforrás: pixabay.com

Oszd meg másokkal is az eseményt!