kutya
GYEREKEKNEK,  Kiállítás

REJTÉLYEK KERTJE

Játékos nyomozás és kiállítás 

Kalandvágyó detektívtanoncok eljött a Ti időtök! Indulhat a nyomozás a Rejtélyek kertjében! A játékos kiállításban az egész család jól érezheti magát.

Sejtelmes fények táncolnak az alkonyi derengésben, lombos fák és kerti pavilonok mélykék árnyai vetülnek a kanyargós ösvényre. Egy éber bagoly suhan hangtalan, szunnyad a tágas kert, de az álmos csöndbe szokatlan nesz vegyül… Ki merészeli megzavarni az alvó kert nyugalmát? Ki lehet az a rejtélyes bajkeverő, aki éjjelente rendre beszökik a kertbe, rongál, összecserél és elcsen tárgyakat, napkeltével azonban nyoma vész. Vajon milyen újabb csínyen töri a fejét titokban? Most megoldhatod a talányos esetet, de vigyázat, a megtévesztő nyomok és bűnjelek megfejtéséhez bátor szívre és éles érzékekre is szükség lesz!

Játékos nyomozás, kalandos kerti barangolás

A detektívjáték során a nyomozótanoncok kitanulhatják a nyomolvasás és felderítés fortélyait. Akinek sikerül begyűjtenie az árulkodó nyomokat és lelepleznie a tettest, kiérdemli a mesterdetektíveknek járó jutalmat.
A játék során kiderül az is, hogyan alszanak a fák, kik sündörögnek a szürkületben, ki a legéberebb virrasztó és a legnagyobb álomszuszék. A kiállítást járva felfedezheted az élőlények rejtett éjszakai életét és meglepő tulajdonságait, valamint találkozhatsz a kert különös lakóival, miközben próbára teszik érzékeidet, szemfülességedet és nyomozói képességedet.
A 700 négyzetméteren elterülő kiállítás sejtelmes látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal vár.

Korosztályi ajánlás: 4–99
A kiállítás és detektívjáték bejárása kb. 1 órát vesz igénybe.
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak. 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.

REJTÉLYEK KERTJE – Játékos nyomozás és kiállítás
2023. március 30. – május 21., Budapest (Vajdahunyadvár)
Nyitvatartás: kedd–vasárnap 10–17 óráig, hétfőn zárva.
www.facebook.com/F.Exhibition

További Információ: https://www.mezogazdasagimuzeum.hu

Képforrás: F. Exhibition

Oszd meg másokkal is az eseményt!