oroszlán
GYEREKEKNEK,  Kiállítás,  KULTÚRA

KALAND AZ ESŐERDŐBEN

A Vajdahunyadvárban nyíló új kiállítás és kalandjáték a trópusi esőerdők mélyére hív. A 700 négyzetméteren megvalósuló kiállításon különleges állatok, titokzatos növények, lebilincselő jelenségek és rejtélyes világ fogad, miközben egy kincskereső kaland részese lehetsz.

majom
Kaland az esőerdőben
képforrás: F Exhibition

Kincskereső játék és kiállítás

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, 700 négyzetméteren elterülő új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzol el. Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva keresheted egy letűnt birodalom elveszett aranykincseit. Szükséged lesz a tudásodra és a szemfülességedre a játékos fejtörők és rejtvények megoldásánál, valamint a bátorságodra, amikor léghajókkal emelkedsz a magasba. A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával találkozhatsz: így az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval.
Teremről teremre haladva rengeteg felfedeznivaló vár, ha pedig a kalandos út végén sikerül megtalálnod a kincset, a jutalom sem marad el.

A Kaland az esőerdőben kincskereső játék és kiállítás 2022. szeptember 17-től november 27-ig látogatható. Korosztályi ajánlás: 4–99
A 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
A kiállítás és kalandjáték bejárása kb. 1 órát vesz igénybe.
A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Gyere és lépj közel a titkokhoz!

KALAND AZ ESŐERDŐBENKincskereső játék és kiállítás
2022. szeptember 17. – november 27., Budapest (Magyar Mezőgazdasági Múzeum / Vajdahunyadvár)
Nyitva: kedd–vasárnap 10–17 óráig, hétfőn zárva
További információ: https://www.mezogazdasagimuzeum.hu/kiallitasok/kaland-az-esoerdoben

Nyitókép képforrás: F ExhibitionOszd meg másokkal is az eseményt!