Havasi-koncert
Koncert,  KULTÚRA

HAVASI Arénaturné ősszel

Havasi 2022-es zenei újdonságait először a magyar közönségnek mutatja be ősszel egy országos turné alkalmával, melynek állomásai Veszprém, Győr, Szeged és Debrecen.

Havasi Balázs modern klasszikus zeneszerző és zongoraművész 2022-ben a nemzetközi koncertek előtt egy nagyszabású magyarországi arénaturné során mutatja be a legújabb műveit. A hatalmas sikerű koncertshow négy városban – Szegeden, Győrben, Debrecenben és Veszprémben lesz látható. A hazai turnét követően a produkció London, New York, Florida, San Francisco, San Diego, Toronto, Szófia, Varsó és Kolozsvár színpadain is bemutatásra kerül, Magyarországon pedig legközelebb a Budapest Arénában élvezheted december 10-én.

Az őszi turné állomásai: Veszprém (szeptember 16.) ● Győr (szeptember 17.) ● Szeged (szeptember 30.) ● Debrecen (október 1.)

A HAVASI-produkció eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit: többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. A HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-es első amerikai bemutatójának alkalmából az égig érő gitárt formázó Hard Rock Guitar Hotel épülete magyar nemzeti színű díszkivilágítást kapott.

A koncertsorozat műsora az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételekre épül. A színpadon öt fantasztikus zenész egészíti ki a koncertzongora monumentális hangzását, és ezúttal jelentősebb szerepet kap a koncerten a szintetizátor is. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem, de bemutatásra kerülnek majd a legújabb zenei tételek is. Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Jegyek már kaphatók az eseményre.

HAVASI Arénaturné 2022
2022. szeptember 16., 17., 30., október 1., Veszprém, Győr, Szeged, Debrecen
https://havasi.eu

További információ: https://havasi.eu, https://www.facebook.com/HAVASI

Nyitókép képforrás: Havasi.eu

Oszd meg másokkal is az eseményt!