ajándék karácsony
Advent, karácsony,  KULTÚRA,  ÜNNEP

ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA I.

– Ajéndéktippek a kultúra és a szabadidő területéről –

Ha fejtörést okoz, hogy mit is ajándékozz karácsonyra szeretteidnek, akkor egy „felejthetetlen élmény” tökéletes választás. Összeállításunkban a szabadidő és a kultúra területéről válogattunk lehetőségeket, lélekemelő programokat, amelyeken akár közösen is részt vehettek, így együtt élhetitek meg az emlékezetes pillanatokat. Íme 5+1 élmény, amelyek közül bármelyiket is választod, a megajándékozott biztosan elégedett és boldog lesz.

Ajándékozz élményt!

1. FEDEZD FEL a Pesti Vigadót!
Ismerd meg az épület több mint 150 éves történelmét és építészetét egy épülettörténeti séta keretében! A túra során a Vigadó azon részeit is bejárhatod, melyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók.
Időpontok: 2022. december 11., 18., további időpontok később
További információ: https://vigado.hu

2. HAJÓRA FEL!
Tallózz a MAHART PAssNAve hajós (szárnyas-, kiránduló- és sétahajó) ajánlatai között, és válaszd ki a legmegfelelőbb utazást, programot! A megajándékozott feladata csak az időpont kiválasztása lesz, a hajózást pedig garantáltan élvezni fogja.
További információ: https://mahartpassnave.hu/hu

3. CSOBBANÓSÉLMÉNYEK
Szinte minden fürdőben vásárolható ajándékutalvány, amellyel igénybe vehetők a fürdő szolgáltatásai – kellemes meglepetés az egész családnak!
További információ: a kiválasztott fürdő honlapja

4. PALOTAÉLMÉNYEK
Lepd meg szeretteidet Budavári Palotanegyed Ajándékutalvánnyal, amellyel kultúrát, zenét, művészetet és aktív kikapcsolódást ajándékozhatsz! Az egész Budai Vár bejárható vele. Az ajándékutalvány beváltható belépőre a Várkert Bazárba, valamint a Szent István-terembe, de beváltható a Budai Várséták és a Karmelita koncertek programjaira is. Az utalvány többféle címletekben kapható, beváltani pedig 2023. december 31-ig lehet.
További információ: https://budavaripalotanegyed.jegy.hu/gift

5. Ajándékozz „BAZÁROS” élményt!
A Várkert Bazár ajándékutalvánnyal kultúrát adhatsz ajándékba. Beváltható a Várkert Bazár saját szervezésű előadásaira és kiállításaira. A megújult ajándékutalvány egyaránt felhasználható online és személyes jegyvásárlás esetén 5.000 Ft, 7.000 Ft és 10.000 Ft értékben.
További információ: https://varkertbazar.hu/ajandekozzon-varkert-bazart

+1 SZÍNHÁZ a fa alatt
Konkrét előadásokra váltható jegyek és bérletek mellett számos színházban tudsz olyan ajándékutalványt vagy bérletet is vásárolni, amelyek szabadon választható előadásokra szólnak. Így a megajándékozott saját maga választhatja ki azt az előadást, amit látni szeretne. Íme néhány lehetőség a változatos kínálatból:

 • SZALON BÉRLETEK a Rózsavölgyitől
  A Rózsavölgyi Szalon Szalon bérletei tetszőlegesen felhasználhatók több, különböző előadásuk vagy akár egy darab megtekintésére, mellyel lehetőséged van meghívni családtagjaidat, barátaidat egy kellemes estére. 
  További információ: https://szalon.rozsavolgyi.hu
 • OPI-BÉRLET – három előadásból álló szabadbérletű
  A megajándékozott a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott előadások közül választhatja ki azt a hármat, amelyet 2023. május végéig tud megtekinteni
  További információ:  https://orlaiprodukcio.hu
 • Tedd a fa alá a NEMZETI SZÍNHÁZAT!
  A Nemzeti Színház a Nemzeti Ajándékkártya mellett szabadbérleteket is kínál, melyek a repertoáron lévő bármely nagyszínpadi és stúdiószínpados előadásokra érvényesek. A Jászai Mari-bérlet 4, a Fedák Sári-bérlet 3 előadásra szól.
  További információ: https://nemzetiszinhaz.hu
 • TÁNCélményt karácsonyra
  A Nemzeti Tácszínház karácsonyi bérlete három színvonalas előadást nyújt a kortárs balett szerelmeseinek. A bérleta FrenÁk Társulat, a Győri Balett és a Szegedi Kortárs Balett egy-egy darabjára szól.
  További információ: http://nemzetitancszinhaz.hu/karacsonyi-berlet
 • Ajándékutalvány / Bérlet A VÍGSZÍNHÁZBA   
  A VÍGutalvány kedves meglepetés barátoknak, családtagoknak, kollégáknak, mely beváltható a színház új bemutatóira, valamint a repertoár valamennyi előadására. A 3 előadásos bérletek mellett vásárolhatsz kombinált bérletet, de kiváló ajándék a Vastaps bérlet is, mely 4 szabadon választott előadásra szól bármelyik – Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad – színpadon.
  További információ: https://www.vigszinhaz.hu/jegy/berletek.php                      
 • Bérletek a MAGYAR SZÍNHÁZ előadásaira
  A színház 2 alkalomra szóló bérleteket állított össze: a Csengettyű bérlet prózai és gyermekelőadásokra váltható be, a Mézi bérlettelpedig zenés, musicalelőadásokat láthat a megajándékozott.
  További információ: https://pestimagyarszinhaz.hu/karacsonyi-berlet-elmenyt-a-fa-ala

Nyitókép képforrás: pixabay.com

Oszd meg másokkal is az eseményt!