FESZTIVÁLOK,  Zenei

ZENÉLŐ BUDAPEST 2022

Júliusban nyolcadik évadát kezdi meg a Zenélő Budapest programsorozat, mely egyedülálló kezdeményezés a világon. Idén 160 ingyenes minikoncertet élvezhetsz 15 csodás budapesti helyszínen.

Az évek során a Zenélő Budapest a főváros nyári életének szinte elengedhetetlen részévé vált. A 20 perces koncertek, kamarazenei összeállítások olyan egyedi, szabadtéri helyszíneken kerülnek megrendezésre mint a Magyar Zene Háza, a Margitsziget, az Orczy-kert, a Várkert Bazár vagy a Millenáris Park. A korábbi évekhez híven idén is színes programkavalkáddal készülnek, melyben gyerekek, felnőttek, komoly-, jazz- és könnyűzene kedvelők egyaránt találhatnak izgalmas zenei élményt. A fellépő művészek hazánk legrangosabb zenekarainak, együtteseinek tagjai, szólistái, de a fiatal tehetségek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

Zenélő Budapest
Képforrás: zenelobudapest.hu

Az idei Zenélő Budapest kiemelkedő különlegessége egy speciális összművészeti előadás lesz, mely Bartók Béla A fából faragott királyfi című színpadi művét értelmezi újra kamarazenészek, tánc-, valamint bábművészek közreműködésével.

A részletes programmal hamarosan jelentkeznek a szervezők.

ZENÉLŐ BUDAPEST
2022. július 1. – augusztus 14., Budapest (több helyszínen)
http://zenelobudapest.hu

További információ: http://zenelobudapest.hu, https://www.facebook.com/zenelobudapest

Oszd meg másokkal is az eseményt!