Zenei

 • Cziffra György
  FESZTIVÁLOK,  Zenei

  CZIFFRA GYÖRGY-FESZTIVÁL 2023

  Párizs aranykorát és az 1950-es évek pesti kávéházi hangulatát is megidézi a 2023-as Cziffra György-fesztivál, amelynek eseményeire zenei és irodalmi meglepetésekkel, izgalmas beszélgetéssel, örömzenéléssel és díjkiosztóval készülnek a szervezők.

 • FESZTIVÁLOK,  NE HAGYD KI!,  Zenei

  HAZAI ZENEI FESZTIVÁLOK 2023-ban

  A 2023-as évben sem maradunk kiváló zenei fesztiválok nélkül! Összegyűjtöttük a 2023-as év legkedveltebb hazai könnyűzenei fesztiváljait, amelyeken számtalan műfajban szól a zene a hazai és a világsztárok előadásában, az őrült hangulat pedig garantált.

 • Örvényesvölgy
  FESZTIVÁLOK,  Zenei

  ÖRVÉNYESVÖLGY FESZTIVÁL 2023

  A Gipsy Kings by Diego Baliardo is fellép hazánk legújabb zenei fesztiválján Zalacsányban. Az Örvényesvölgy Fesztivált 2023 júniusában tartják, és a világ egyik legnépszerűbb zenekarán kívül színpadra lép többek között Kevin Davy White, a Deladap és a…

 • hangszer
  FESZTIVÁLOK,  Gasztronómia,  Zenei

  BOR & JAZZ minden mennyiségben

  Nyáron több helyen is élvezhetsz olyan programokat, fesztiválokat, amelyeken a bor és a jazz-zene összefonódik, jól kiegészítik egymást. Ha gasztrokulturális élményekre vágysz, az ízletes borok, az igényes zene, a fergeteges hangulat kellemes kikapcsolódást nyújt majd egy-egy nyári…

 • FESZTIVÁLOK,  Zenei

  ZENÉLŐ BUDAPEST 2022

  Júliusban nyolcadik évadát kezdi meg a Zenélő Budapest programsorozat, mely egyedülálló kezdeményezés a világon. Idén 160 ingyenes minikoncertet élvezhetsz 15 csodás budapesti helyszínen.