Balaton,  FESZTIVÁLOK,  Szabadtéri színház

Júliusban indul a TIHANYI SZABADTÉRI JÁTÉKOK

Bujtor István Szabadtéri Színpad idén nyáron is megtelik élettel: július 1-jétől két hónapon keresztül minden csütörtökön, pénteken és szombaton számíthatsz programokra. Elmaradhatatlan a Budapest Bár koncertje, jön a Zenevonat az LGT sztárjaival, s játszik a Magnacum Laude is. Láthatsz olyan közkedvelt előadásokat, mint a Pletykafészek, a Kaktuszvirág vagy a Furcsapár, s itt lesz Csányi Sándor is. A felnőttek mellett a gyerekek is sok előadást élvezhetnek.

Képforrás: Tihanyi Szabadtéri Játékok

A Bujtor István által 2004-ben életre hívott Tihanyi Szabadtéri Játékok csodálatos környezetben vár.
A Belső-tó fölött magasodó színpadon júliusban és augusztusban élvezheted a budapesti és más neves színházak sikerdarabjait. Olyan kiváló társulatok előadásait láthatod, mint a Játékszín, a Veres1 Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kaposvári Csiky Gergely Színház, a Turay Ida Színház, a Veszprémi Petőfi Színház, az Orlai Produkciós Iroda és a Körúti Színház. A színre kerülő kurrens darabok szereplői országos kedvencek: Nagy Sándor, Molnár Piroska, Jordán Tamás, Sipos Vera, Simon Kornél, Kovács Patrícia, Kautzky Arnold és még sokan mások.

A színházi előadásokon kívül szuperkoncertekre is számíthatsz. Fellép a Magnacum Laude, Karácsony János, a Bikini és a Budapest Bár is.

Budapest Bár zenekar, Tihanyi Szabadtéri Játékok
Képforrás: Tihanyi Szabadtéri Játékok

Csütörtökönként gyerekelőadások lesznek: többek között A nagy ho-ho-ho-horgász, Hamupipőke, a Vizipók, Csodapók, Piroska és a farkas, Vuk, Frakk, a macskák réme és Óz, a nagy varázsló szórakoztatja majd a gyerekeket.

Idén első alkalommal a Magyar Tavak Fesztiválja már három helyszínről jelentkezik: a Velencei-tó és a Tisza-tó mellett a Balatonon is élvezheted a programjait. A Tihanyi Szabadtéri Játékok keretén belül a To’pera Gálakoncertet tartják, melyen közreműködik többek között: a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, Miklósa Erika, Iván Szandra, Tóth Vera, Csiszár István, Rab Gyula, Pataki Bence, Cserta Balázs zenekara, a Genezis 5 és ifj. Balogh Ferenc.

A részletes műsort itt találod: https://tihanyiszabadterijatekok.hu/2022-es-musor-2

TIHANYI SZABADTÉRI JÁTÉKOK
2022. július 1. – augusztus 27., minden csütörtökön, szombaton és vasárnap
Tihany (Bujtor István Szabadtéri Színpad)
https://tihanyiszabadterijatekok.hu

További információ: https://tihanyiszabadterijatekok.hu

Nyitókép, képforrás: Tihanyi Szabadtéri Játékok

Oszd meg másokkal is az eseményt!