logó
FESZTIVÁLOK,  GYEREKEKNEK,  Szabadtéri színház

TATAI SZABADTÉRI JÁTÉKOK 2024

Június 28-tól újra életre kel a tatai angolkerti színpad, ahol júliusban és augusztusban felnőtteknek és gyermek szóló előadások követik majd egymást a „Tatai Szabadtéri Játékok” elnevezésű programsorozatban. A szabadtéri játékok kínálatában operett, balett, komolyzene, musical, vígjáték és gyermekelőadások is szerepel.

Programajánló

Június 28-án a Zenére fel! – Gálaműsorral indul a programsorozat Oszvald Marikával, Fischl Mónikával és Homonnay Zsolttal, a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival, valamint a Budapest Folk Dance együttessel. A Hangjegy Színház a Szeretetből egy is sok című vígjátékot hozza el, a 70-es években játszódó Szép nyári nap – Neoton musicalt a Veres 1 Színház, az Anconai szerelmesek zenés komédiát a Turay Ida Színház társulata mutatja be, akik még előadják az Örömszülők vígjátékot is.
Az Öreglányok zenés komédiát örökzöld slágerekkel, valamint az Anyatigrisek című darabot a Liliom Produkció mutatja be, játszik majd a Mendelssohn Kamarazenekar, az Orlai Produkció pedig a Mezítláb a parkban komédiával érkezik. Augusztus 19-én a Szegedi Kortárs Balett művészei a Carmina Burana táncjátékot mutatják be a fesztivál lezárásaként.

A programsorozatban számos gyerekelőadás is szerepel: meseelőadások és gyermekkoncertek várják a kicsiket, családokat. Többek között itt lesz: Gryllus Vilmos, Danny Bain, Écsi Gyöngyi

TATAI SZABADTÉRI JÁTÉKOK 2024
2024. június 28. – augusztus 19., Tata (Angol park Szabadtéri Színpad)
tataiszabadteri.hu

Továbi információ: https://tataiszabadteri.hu, https://www.facebook.com/profile.php?id=61558079517214

Nyitókép képforrás:Oszd meg másokkal is az eseményt!