koncert
Szabadtéri színház,  Zenei

Nyár a Szépasszony-völgyi Szabadtéri Színpadon

Idén nyáron sem fogsz unatkozni a Szépasszony-völgyben, hiszen több mint 30 programra számíthatsz, amelyekre a változatosság lesz a jellemző. A Szépasszony-völgyi Szabadtéri Színpadon színházi előadások mellett hallhatsz majd filmzenéket, retro slágereket vagy épp metált. A fiatalokat épp úgy várják, mint az idősebbeket vagy a gyerekeket.

A Szépasszony-völgyben található Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont szabadtéri színpada 1000 fő befogadására alkalmas. Tavasztól őszig koncertek, színházi előadások, a nyári időszakban kertmozi helyszínéül szolgál. Az elmúlt években nagyot fejlődött, ahová nemcsak a turistákat várják, hanem a helyieket is, akiknek szintén jó alternatíva lehet a kikapcsolódásra, a kellemes időtöltésre. Érdemes lesz újra felfedezni a megújult völgyet, ahol az előadások, koncertek előtt vacsorázhatsz, utána pedig ízletes egri borokat kóstolhatsz valamelyik pincészetnél.

Programajánló

A színpad nyitó programjára június 14-én kerül sor, a szezonzáró programot pedig a tavalyi évhez hasonlóan közönségszavazás eredménye alapján valósítják meg. Az biztos, hogy ebben az évben is fellép a Tankcsapda, az Ossian és a Kárpátia, de lesz musicael, big band és retro program is.

Június 14.,péntek (nyitás) / ByeAlex és a Slepp – koncert

Június 15., szombat / nappal: Családi programok – fellép: az Apacuka Gyerekzenekar ● este: Rozé Retro Fesztivál – fellép: Ámokfutók, Groovehouse, Cory (Happy Gang), Csordás Tibi (Ex-Fiesta), Dj Dominique és még sokan mások

Június 20., csütörtök / Öreglányok – komédia

Június 22., szombat / Kárpátia – koncert

Június 27., csütörtök / Michele Riml: Szexpedíció – musical

Július 4., csütörtök / Retro Páholy: Filmslágerek – élő nagykoncert Csepregi Évával, Hegyi Barbarával, Tarjányi Zsófiával és Kamarás Ivánnal

Július 5., péntek / Tankcsapda – koncert

Július 6., szombat / a Veres1 Színház előadása

Július 21., vasárnap / az Egri Szimfonikus Zenekar filmzenei koncertje

Augusztus 10., szombat / Hőhullám – zenés vígjáték

Augusztus 11., vasárnap / Debrecen Big Band – koncert

Augusztus 23., péntek / Totális Metál – koncert

Augusztus 25., vasárnap / Anyatigrisek – musical

Augusztus 30., péntek / Majorette – zenés parádé

Szeptember 21., szombat / Ossian – koncert

További információ: https://www.facebook.com/maraikozpont

Nyitókép: Tankcsapda-koncert, képforrás: Márai Központ – Facebook

Oszd meg másokkal is az eseményt!