Jókai park Siófok fesztivalok.info
Balaton,  FESZTIVÁLOK,  Gyermek / Családi,  Zenei

KELLEMES AUGUSZTUSI NYÁRESTÉK SIÓFOKON

A Kálmán Imre Művelődési Központ belső udvarán és a Jókai parkban augusztusban is folytatódnak a hét hat napján a változatos programok. A hétfő este a gyerekeké,  „Ha kedd, akkor operett”, szerdánként a jazz szól, csütörtökönként a Belvárosi Zenei Estek koncertjeit élvezheted, péntekenként pedig a KulTeraszon a költészet áll a középpontban.

Hétfő  
VAKÁCIÓS GYERMEKPROGRAMOK
A gyerekek szórakozásáról a Sólya Zenekar és a Lóca Együttes gondoskodik. A koncertek mellett a Levendula Játszóház és Alkotóműhely  kézműves foglalkozással és népi játszótérrel várja a legkisebbeket.
Augusztus 2., 9., 16., 23.

Kedd
HA KEDD, AKKOR OPERETT
Dunakeszi Szimfonikus Zenekar előadási. A karmester: Farkas Pál, szoprán szólisták: Simon Boglárka és Pánczél Klaudia, tenor: Jenei Gábor.
Augusztus 3., 10., 17., 24.

Szerda
JAZZ SZERDA
Fellépnek: Antal Gábor Trió és Szőke Szandra-koncert (augusztus 4.) ● Falusi Mariann és Sárik Péter (augusztus 11.) ● Trio Midnight  (augusztus 18.) ● Pataj Jazz Quintet (augusztus 25.)

Csütörtök
BELVÁROSI ZENÉS ESTÉK
Fellépnek: Tompos Kátya orosz, francia estje (augusztus 5.) ● László Attila és zenekara (augusztus 12.) ● Fekete Linda és az Intermezzo Laton Club – Latin Karnevál (augusztus 19.) ● Friderika – Kinek mondjam el (augusztus 26.)

Péntek
KULTERASZ
Fellépnek: Bencze Ilona (augusztus 6.) ● Haumann Petra (augusztus 13.) ● Nagyváradi Erzsébet (augusztus 27.)

Vasárnap
ZENE A ZÖLDBEN
Népszerű koncertsorozat a Jókai parkban.
Fellépnek: Szirtes Edina Mókus (augusztus 1.) Corpus Harsona Quartet (augusztus 8.) ● Bossa Dorado (augusztus 15.) ● Fehér Adrienn és Neumann Balázs Cserháti-emlékestje (augusztus 22.) ● Horgas Eszter latinestje (augusztus 29.)

További információ: https://www.kulturkozpont-siofok.hu, https://www.facebook.com/kikksiofok

Nyitókép: Jókai park, Siófok, Képforrás: Tourinform – Siófok

Oszd meg másokkal is az eseményt!