plázs Siófok
FESZTIVÁLOK,  Zenei

PLÁZS SIÓFOK

Dobd le magad! Homokos strand, kihagyhatatlan koncertek és bulik egész nyáron a Balaton partján! A Plázs Siófok a nyaralás alfája és omegája, a Balaton buliközpontja.

Siófok a nyár fővárosa 110 km-re Budapesttől, ahol a Plázson nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a főszerep.

Itt kezdődik a Balaton!

A Siófoki Nagystrand központja a Plázs Siófok, ahol mind a programokban, mind a lehetőségekben élvezheted azt, ami egy tökéletes nyaralástól elvárható.
Nappal fürdőzhetsz a habokban vagy csobbanhatsz a feszített víztükrű medencébe, napozhatsz a napozóstégen vagy a homokban, de számos sportot is kipróbálhatsz. Este pedig a legkiválóbb előadók koncertjein táncolhatsz, s hajnalig bulizhatsz a legjobb dj-k szettjeire.

Ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén. A Plázson ezen a nyáron is hétről hétre a legmenőbb előadók és partysorozatok váltják egymást.

Nyitó hétvége (május 26–28.)

A pünkösdi nyitó hétvégén rögtön el is merülhetsz a bulik rengetegében: május 26-án fellép ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik, éjjel pedig több helyszínen a legjobb hazai dj-ké a főszerep. A lemezjátszók mögé áll: Bárány Attila · Bréda Bia · Elektra · Gabirel Dancer · Jauri · Koósz Milán · KKevin · Metzker Viki · Purebeat · Pumped Gabó · Regan  Lili · R92 · Stephanie · Yamina 

Vasárnap lesz a Szezonnyitó Fergetegparty Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal.

További hétvégék

A nyár további hétvégéjén is legendás zenekarok és előadók koncertjére bulizhatsz a Plázson.

Fellép többek között: Ákos ● Azahriah ● Majka ● Edda Művek ● Rúzsa Magdi ● Follow The Flow ● Neoton Família ● Halott Pénz ● Carson Coma ● Kowalsky meg a Vega… és még sokan mások. Egy külföldi világsztárt, Deborah De Luca-t is köszönthetsz majd a Plázs színpadán.

A Plázs részletes programját itt találod: https://plazssiofok.hu/plazs-programok

PLÁZS SIÓFOK
2023. május 26. – augusztus 20., Siófok (Plázs)

https://plazssiofok.hu

További információ: https://plazssiofok.hu, https://www.facebook.com/plazssiofok

Nyitókép képforrás: Plázs Siófok – Facebook

Oszd meg másokkal is az eseményt!