FESZTIVÁLOK,  Művészeti

Művészeti kavalkád PESTHIDEGKÚTON

Művészeti kavalkád vár Rád zenészek, táncosok, színészek és képzőművészek közreműködésével a Klebelsberg Kultúrkúriában, Pesthidegkúton augusztus utolsó hétvégéjén.

Rengeteg program közül válogathatsz ez a hétvégén a határokat is átívelő négynapos művészeti fesztivál keretében a Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon. A színházi előadások, kiállítások, koncertek és a gyerekprogramok mellett gasztronómia, valamint népművészeti és kirakodó vásár is lesz.

Kiemelt programok

Augusztus 26., szerda
Hálaadó koncert a járvány utáni újrakezdésért ● Zsiga és a Nők – Móricz Zsigmond Naplója – a Spectrum Színház előadása (Marosvásárhely)

2020. augusztus 27., csütörtök
Dés–Geszti–Grecsó: A Pál utcaiak – zenés előadás Szalai Kriszta színművésznő rendezésében, a helyi középiskolások szereplésével)

A Pál utcaiak
képforrás: Klebelsberg Kultúrkúria

Augusztus 28., péntek
Legyek a lábnyom! – Érzékenyítő koncertszínház Szabó Balázs zenéjével ● Gyökereink-virágaink – Versek, dalok Trianon emlékezetére (közreműködik: Kaláka Együttes, Oberfrank Pál és Tarpai Viktória színművészek)

Augusztus 29., szombat
Családi nap (horgászverseny gyerekeknek, mesekert, meseszínház, hangszervarázs, interaktív játék, koncert, solymászbemutató) ● Társasjáték New Yorkban – a Kecskeméti Katona József Színház előadása)

Társasjáték New Yorkban – Kecskeméti Katona József Színház
képforrás: Klebelsberg Kultúrkúria

Augusztus 30., vasárnap
Halász Judit koncertje ● Gyermekeknek szóló előadások  ● Ritmus – a Fricska Táncegyüttes műsora ● Kolompos mulatság ● Vigyázzunk Budára! – Jótékonysági koncert (fellép: Presser Gábor és barátai)

Kiállítások
● Az év természetfotósa 2019válogatás a hazai természetfotózás legjobb alkotásaiból
● Barangolások a Kárpát-medencébenThaler Tamás fotókiállítása

Mindemellett népművészeti és kirakodóvásár, bio- és hagyományos ételek, tájjellegű különlegességek, ízletes borok, hideg sörök várnak a művészeti kavalkád forgatagában.

PESTHIDEGKÚTI MŰVÉSZETI FESZTIVÁL
2020. augusztus 26–30., Budapest (Klebelsberg Kultúrkúria és további helyszínek)
http://www.fesztival.kulturkuria.hu, http://www.kulturkuria.hu

Nyitókép: Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, képforrás: Klebelsberg Kultúrkúria

Oszd meg másokkal is az eseményt!