Pécsi színház fesztivalok.info
FESZTIVÁLOK,  Szabadtéri színház

PÉCSI NYÁRI SZÍNHÁZ 2022

Ősbemutató is szerepel a repertoárban

A Pécsi Nyári Színház júliusban hat társulattól összesen 8 előadással vár a Káptalan kertben, ahol július 23-án a Lizzie című musical magyarországi bemutatóját is láthatod.

Idén is felhőtlen kikapcsolódást ígérnek a szervezők a Káptalan utcai Szabadtéri Színpad, ahol hat társulattól láthatsz előadást. Közülük kiemelkedik a Lizzie musical, melynek itt lesz a magyarországi bemutatója július 23-án. A darab viktoriánus neogótika, a rockzene és a kortárs mozgásművészet fúziója. Egy thriller-musical, mely azonnal meghódította a Broadway közönségét. A főszerepben Kardffy Aishát láthatod.

Programajánló

Gergely Róbert: Rég várod rád… – Gergely Róbert 30 éves jubileumi koncertje (július 2.) ● Házassági leckék középhaladóknak – vígjáték, a Pesti Művész Színház előadása (július 5.) ● Legénybúcsú – vígjáték, a Móricz Zsigmond Színház, a Pécsi Nemzeti Színház és a kaposvári Csiky Gergely Színház koprodukciója (július 12., 13.) ● Mágnás Miska – operett, a Rátonyi Róbert Színház előadása (július 16.) ● Lizzie – musical, ősbemutató, a Filter Produkció és a PB2 Company előadása (július 23.) ● A miniszter félrelép – bohózat, a Pécsi Nemzeti Színház előadása (július 29., 30.)

PÉCSI NYÁRI SZÍNHÁZ
2022. július 2–30., Pécs (Káptalan utcai Szabadtéri Színpad)
https://www.pecsinyariszinhaz.hu

További információ: https://www.pecsinyariszinhaz.hu
https://www.facebook.com/pecsinyariszinhaz

Nyitókép képforrás: Pécsi Nyári Színház – web, fotó: foTóth

Oszd meg másokkal is az eseményt!