Mandala fesztivalok.info
FESZTIVÁLOK,  Szabadtéri színház

MANDALA NYÁR 2023

Benutató és vendégjátékok fogadnak a nyíregyházi Sóstói Múzeumfaluban július 11. és augusztus 27. között, összesen 10 alkalommal. A repretoár igen változatos: zenés vígjáték, táncjáték, operett és stand-up comedy is szerepel a Mandala Nyár kínálatában, amely a térség legnagyobb múltú szabadtéri produkciója.

Programajánló

A Mandala Dalszínház idei szabadtéri előadássorozata július 14-én a Charley nénje zenés vígjátékkal kezdődik, majd a Vidám Színpad bemutatja az Ölej át! vígjátéka követ (július 22.). Lesz egy interaktív játék S.Ö.R. – Shakespeare Összes Rövidítve címmel, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes pedig bemutatja a Drakula táncjátékot (július 30.).
A programban egy szabadtéri premier is szerepel: augusztus 3-án tarják a Liliomfi zenés komédia szabadtéri premierjét. A klasszikus mű alapjai maradtak, de a szerzők fiatalosították a szövegeket és a zenét is, így a jövőre 175 éves darab a fiatalok számára is vonzóbb lett.
Augusztus 13-án lesz egy Rátonyi 100 emlékest, 17-én a Mandala Dalszínház Hiszek egy hazában zenés történelmi játéka Sasvári Sándor vendégszereplésével, a programsorozat augusztus 24-én pedig egy rendhagyó Fábry Show-val zárul.

Gondoltak a kicsikre is, hiszen gyermekeknek, családoknak szóló darabokkal és koncertekkel is készülnek, amelyek 17 órától kezdődnek majd.

MANDALA NYÁR
2023. július 14. – augusztus 24., Nyíregyháza (Sóstói Múzeumfalu)

https://mandalanyar.hu

További információ: https://mandalanyar.hu, https://www.facebook.com/mandalanyar

Nyitókép képforrás: Mandala Dalszínház – web

Oszd meg másokkal is az eseményt!