plakát
FESZTIVÁLOK,  Szabadtéri színház

KVÁRTÉLYHÁZNYÁR – A 16. ÉVAD

A zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri Színház programja

Hagyományosan a ZA-KO kortárs művészeti fesztivállal indul a KvártélyházNyár 17. évada, mely augusztus közepéig nyújt felhőtlen kikapcsolódást a Kvártélyház neobarokk udvarán.

Június 11–15.
ZA-KO (ZAlaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivál
)

Június 11-én kortárs verselést hallhatsz élő zenével, 12-én egy különleges zenei improvizációs estet tartanak, lesz kiállítás, 13-án beszélgetést hallhatsz Bérczes Lászlóval, este pedig koncertet ad a Chet’s Mood Trió. 14-én Nyáry Krisztián és Bősze Ádám invitál zenés kalandozásra a Himnusz körül, 15-én pedig Göttinger Pál Szénakutyák darabját Kálid Artúr előadásában élvezheted.

Június 21. – augusztus 21.
KvártélyházNyár előadásai

A 17. évad kínálatában itt lesz Meseautó musical és A Pál utcai fiúk zenés játék, s egy bemutatóval is készülnek: Ájlávjú – Te édes, de jó vagy, légy más. A darabban szereplő négy színész – Dura Veronika, D. Varga Ádám, Támadi Anita és Szentgyörgyi Dániel – számtalan karakterbe bújva tárja eléd a szerethető botladozásokat a boldogságért. A jókedvű musicalrevüt július 28-án láthatod először a zalaegerszegi szabadtéri színpadon, amelyet további előadások követnek. Az évadot a Zalai Táncegyüttes műsora zárja augusztus 21-én.

Színház – zene – tánc – fesztivál – mosoly – kellemes nyári esték
– ezzel vár a Kvártélyház Zalaegerszegen!

KVÁRTÉLYHÁZNYÁR Fesztivál – a 17. évad
2023. június 11. – augusztus 21., Zalaegerszeg (Kvártélyház udvara)
https://www.facebook.com/kvartelyhaz

További információ: https://www.facebook.com/kvartelyhaz, https://www.kvartelyhaz.hu

Nyitókép képforrás: KvártélyházNyár – Facebook

Oszd meg másokkal is az eseményt!