piknik
FESZTIVÁLOK,  Gasztronómia

ETYEKI PIKNIK 12

Minden hónapban új programokat élvezhetsz Etyeken. Dallamok, ízek, illatok – ez az Etyeki Piknik 12!

Etyeken az elmúlt 20 évben mindig történt valami, legyen az Pincefesztivál és Kezes-lábos fesztivál vagy évszakonként jelentkező Etyeki Piknik. 2022 tavaszától viszont már havonta élvezhetted a programokat a Gasztrosétányon, amelyek gyerekeknek és szülőknek, magányosoknak és baráti társaságoknak, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt remek kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújtanak. Bor, gasztronómia, igényes folk- és jazz-zene, csodás környezet és remek hangulat vár Rád 2023-ban is, ha ellátogatsz a havonta jelentkező Etyeki Piknikre.

Egész évben Etyek!

Az Etyeki Piknik 12 programsorozat keretén belül minden hónapnak lesz egy izgalmas tematikája, amely köré szerveződnek majd az események. Így idén már 12 alkalommal élvezheted a különleges programokat, az ízletes borokat és pezsgőket, a kiváló ételeket és az etyekiek vendégszeretetét.

Havi programok: Januári BORKORCSOLYA (január 21.) ● Februári PINCENYITOGATÓ (február 18.) ● Márciusi DŰLŐBISZTRÓ (március 18.) ● Áprilisi TAVASZ ETYEKI PIKNIK (április 15–16.) ● Májusi SZŐLŐSKERTI PATY (május 20.) ● Júniusi LEVENDULA & JAZZ (június 10.) ● Júliusi BUBORÉK BÁR (július 15.) ● Augusztusi FILMFRÖCCS (augusztus 12.) ● Szeptemberi PEDÁLBÁR (szeptember 9.) ● Októberi ŐSZI ETYEKI PIKNIK (október 14–15.) ● Novemberi LIBADALOM (november 11.) ● Decemberi BOR & BÁR (december 3.)

További információ: https://www.etyekipiknik.hu, https://www.facebook.com/etyekipiknik

Nyitókép képforrás: Roxer Produkció

Oszd meg másokkal is az eseményt!