Etyeki Piknk
FESZTIVÁLOK,  Gasztronómia

JÖN AZ ETYEKI PIKNIK 12!

Újratölt az Etyeki Piknik! Vagyis az eddig évszakonként jelentkező esemény áprilistól havonta vár tematikus programokkal.

Etyeken az elmúlt 20 évben mindig történt valami

A történet 2003-ban kezdődött, akkor indultak a legendás nagy események, a májusi Pincefesztivál és a szeptemberi Kezes-lábos. Tíz évig húsz ilyen óriási, az egész települést belakó fesztivált szerveztek az itteniek, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a fél ország járt is valamelyiken vagy minimum el akart ide jönni, mert olyan jókat hallott róla. Ezért robbant bombaként a hír, amikor a legnagyobb sikerek közepette bejelentették a szervezők, hogy itt a vége. Szerencsére valójában nem volt vége, csak új rendezvényformátum jelent meg, és megszületett az évszakonként jelentkező Etyeki Piknik, ami szintén óriási siker lett. Eltelt újabb tíz év, és ismét jött a hír, hogy a Pikniknek is vége. De most sem lesz valójában vége, csupán arról van szó, hogy az etyekiek ismét egy újabb kedvencet álmodtak meg nekünk, jön az ETYEKI PIKNIK 12!

Etyeki Piknik 12

De mit is jelent ez tulajdonképpen? Mostantól évente tizenkét alkalommal örvendeztetnek meg bennünket jobbnál jobb programokkal. Minden hónapnak lesz egy saját, izgalmas tematikája, amely köré szerveződnek majd a programok. Így lesz olyan esemény, amelynek középpontjában a tüzes étkek állnak vagy a farsangi mulatság és legjobb fánk, lesz sportos központú vagy éppen szabadtéri akusztikus zenei felhangú, de sokak örömére folytatják például a Libadalmat is!

További jó hír, hogy a szervezők reményei szerint Újhegy mellett Etyek többi ikonikus helyszínén is kinyílnak majd a pinceajtók az Etyeki Piknik 12 keretein belül, tehát nem csupán időpontokban, hanem vélhetőleg a helyszínek számában is bővül az etyeki kínálat.

Etyeki Piknk

Az Etyeki Piknik 12 a beszédes elnevezésű Áprilisi SZÖRPISVAN-nal kezdődik április 9-én és 10-én, és attól kezdve minden hónapban újabb és újabb események várnak. Vagyis: 
Áprilisi SZÖRPISVAN ● Májusi ARTFEST ● Júniusi FILMFRÖCCS ● Júliusi BORTEATRUM ● Augusztusi AKUSZTIK ● Szeptemberi PEDÁLBÁR ● Októberi DŰLŐBISZTRÓ ● Novemberi LIBADALOM ● Decemberi BORKORCSOLYA ● Januári BOR & BÁR● Februári FUNK ● Márciusi FELLÁNGOLÁS

További információ: www.etyekipiknik.hu; www.facebook.com/etyekipiknik

Nyitókép képforrás: Roxer Produkció

Oszd meg másokkal is az eseményt!