gyerekek
FESZTIVÁLOK,  Gyermek / Családi

CSALÁDI FESZTIVÁLOK

Móka, kacagás és sok-sok élmény várja a gyerekeket szüleikkel együtt augusztusban is. Számos zenei vagy gasztrofesztivál kínál izgalmas családi programokat, de vannak olyanok is, amelyek kimondottan a gyerekeket és a családokat várja. Íme 3 fesztivál, ahol minden a játékról szól.  

3 családi fesztivál

1. BALATONI JÁTSZADALOM
2023. augusztus 3–6., Zamárdi (Rendezvénytér, Balaton-part)

A játék számtalan fajtáját felvonultató családi és gyermekprogramokkal várnak, ahol felelevenednek a hagyományok, lesznek versenyek, s Te is részese lehetsz a Balaton-szív létrehozásának, amit a vízben kézfogással alkotnak meg a résztvevők. Lesz játszóház, bábszínház, gólyalábasok, táncház és különböző vízi és vízparti versenyek a gyerekek szórakoztatására.

képforrás: Zamárdi – Facebook

Megjegyzés! Zamárdi a Balaton Szíve – szívalkotás kézfogással a vízben program esős időjárás esetén elmarad vagy egy másik időpontban zajlik a játszadalomban.

2. GALIBA GYERMEKFESZTIVÁL
2023. augusztus 17–20., Debrecen (Nagyerdei Kultúrpark)
A Debreceni Virágkarnevál családokra fókuszáló eseménye négy napon keresztül közel 200 ingyenes, izgalmas és interaktív programmal vár az ország egyetlen klasszikus Vidámparkjában. Az időutazás tematikája köré épülő kalandok során a gyermekek részt vehetnek dínóshow-n, kipróbálhatják a történelmi korszakokat megidéző játékokat, és részt vehetnek izgalmas, jövőt idéző programokon is. Nem maradnak el a kézműves foglalkozások, a sportbemutatók, a színpadi produkciók és a koncertek sem, melyeket a 65 éves Nagyerdei Kultúrpark vidámparkjának különleges atmoszférája tesz garantáltan emlékezetessé.
Kapcsolódó cikk: GALIBA GYERMEKFESZTIVÁL
További információ: https://debreceniviragkarneval.hu/galiba-gyermekfesztival-2

gyerekek
képforrás: Főnix Rendezvényszervező Kft., fotó: Trilite Studió, Bíró Péter

3. SZAMÁRFÜL Családi Fesztivál
2023. augusztus 25–27., Pécs (Zsolnay Negyed)

Egy fesztivál, ahol minden a gyerekekről szól. A Zsolnay Kulturális Negyed az iskola elkezdése előtt óriási játszóházzá változik, ahol a családok önfeledten játszhatnak és szórakozhatnak. Kreatív és sportfoglalkozások, zenés, bábos, színházi előadások, szuper gyerekkoncertek várnak Sanyi csacsi barátaira – szamárság lenne otthon maradni!
Kapcsolódó cikk: SZAMÁRFÜL Családi Fesztivál
További információ: https://fesztivalok.info/events/szamarful-csaladi-fesztival-2023/

Szamárfül Fesztivál fesztivalok.info
képforrás: Zsolnay Kulturális Negyed

Nyitókép képforrás: pixabay.com

Oszd meg másokkal is az eseményt!