plakát

helyszín

Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed
Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed

dátum

2023. 05. 20. - 21.
Lejárt!

ZSOLNAY PIKNIK

2023. május 20–21., Pécs (Zsolnay Kulturális Negyed)

Békebeli piknik vár a Zsolnay Negyedben, ahol az együttlét mellett rengeteg színvonalas családi, művészeti, gasztronómiai programmal és koncertekkel várnak május 20–21 között.

A pécsi Zsolnay Negyed egyik legnagyobb eseményét, a Zsolnay Pikniket május 20–21. között tartják, ahol felejthetetlen családi események és gyerekprogramok, kiállítások, kulináris élmények, művészeti programok és koncertek várnak. Garantáltan minden korosztály jól érzi majd magát.

Programajánló

Ha gyerekekkel érkezel, számos program közül válogathatsz: a legkisebbeket többek között Lego-Duplo játszóház, a Nevetnikék Alapítvány gyerekprogramja, a Bóbita Bábszínház több előadása, Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar koncertje, Varázsóra, Buborékbűvölő workshop és Mesekuckó is várja, de a család bekapcsolódhat a Planetárium programjaiba is.

Koncertekből nem lesz hiány, ugyanis számos fellépő érkezik. Itt lesz többek között a Kollár-Klemencz Kamarazenekar, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Csemer Boglárka és Kárász Eszter, a Ripoff Raskolnikov Band, aZorka  és a Kozma Orsi Quartet.

Láthatsz több kiállítást is: például az I. Pécsi Fotótavasz keretében a Szász János-emlékkiállítást vagy az elmúlt 40 év legjobb sajtófotóit, de a Mandulafa Waldorf Alapfokú Művészeti Iskola is bemutatkozik. Lesz tárlatvezetés és rendhagyó drámaóra, könyvbemutató és hangverseny, gyárlátogatás az Amalgam Collection pécsi telephelyén, s élvezheted Nicola Faller Land Art performanszát vagy Hajdu Steve stand up show-ját.

További információ: https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/zsolnay-piknik

Nyitókép képforrás: Zsolnay Piknik – web