zenészek fesztivalok.info

helyszín

Budapest, több helyszínen
Budapest, több helyszínen
kategória

dátum

2022. 11. 17.
Lejárt!

A ZENE ÉJSZAKÁJA

2022. november 17., Budapest (több helyszínen)

Ezen az éjszakán a klasszikus zene kiszabadul a koncerttermekből és átköltözik Budapest legkedveltebb kávézóiba, bárjaiba, szórakozóhelyeire. A Budapesti Fesztiválzenekar minikoncertjeit immár hatodik alkalommal élvezheted a lehető legkötetlenebb formában.

November 17-én Az év zenekarának választott Budapest Fesztiválzenekar zenészei maguk mögött hagyják a megszokott koncerttermeket, és belevetik magukat a budapesti éjszakába, hogy ismét egy különleges szombat estét szerezzenek számunkra az ősz legkötetlenebb komolyzenei eseményével, A zene éjszakája – csak klasszikusan című rendezvénnyel.

A zenekar kamaraformációi, valamint a Fischer Annie-ösztöndíjas ifjú tehetségek délutántól késő estig tartó ingyenes minikoncertekkel lépnek fel a népszerű bárokban, kávézókban és klubokban, hogy a klasszikus dallamok olyan fiatalokhoz is eljussanak, akik egyébként nem járnak hangversenytermekbe.  

A részletes programot itt találod: https://bfz.hu/hu/koncertek-es-jegyek/koncerttipusok-es-fesztivalok/zene-ejszakaja-csak-klasszikusan

Helyszínek: ISON ● Három Holló ● Magvető Café ● Lumen Kávézó ● Szatyor Bár és Galéria ● Béla Bár ● Moha Kávézó ● Kelet Kávézó és Galéria

A programok között, melyek igazodnak az adott helyszín atmoszférájához, a klasszikus művek – például Haydn, Csajkovszkij vagy Schubert – mellett többek között lesznek filmslágerek is.

Ezen az éjszakán klasszikus zenére bulizik Budapest. Te ott leszel?

További információ: https://www.facebook.com/a.zene.ejszakaja, https://bfz.hu

Képforrás: A zene éjszakája – Facebook