Wamp sásár fesztivalok.info

helyszín

Budapest, Bálna Budapest

dátum

2023. 12. 03.
Lejárt!

időpont

Egész nap

WAMP Karácsony

2023. december 3., 10., 17., Budapest (Bálna Budapest)

A karácsonyi vásárt indítsd a WAMPon! Decemberben három alkalommal – december 3-án, 10-én és 17-én – ismét a város egyik legszebb panorámájával rendelkező helyszínére, a Bálna Budapest épületébe költözik a WAMP design vásár. Több mint száz hazai alkotóval találkozhatsz, legtöbbjükkel személyesen is, akik bemutatják minőségi termékeiket, legújabb kollekciójukat,

A WAMP egy olyan közösségi hely, ahol találkozhat egymással alkotó, vásárló, fiatal, családos, kreatív szakember és érdeklődő laikus, ezáltal a dizájn nem egy elvont művészeti fogalomként jelenik meg, hanem egy izgalmas lehetőség, ami becsempészhető az emberek mindennapjaiba.

Programajánló

A WAMP karácsonyi vásársorozatát Budapest egyik legszebb panorámájával rendelkező helyszínén, a Bálna Budapest első emeletén tartják meg, ahová több mint száz magyar alkotó hozza el munkáját.  Ötletes gyerekjátékok, igényes printtermékek, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhák és kiegészítők, lakásdekorációk, vagy gasztronómia finomságok… mind szerepelnek a kínálatban. Ha itt vásárolsz, valóban minőségi ajándékot tehetsz majd a fa alá.

A belépőkupon 1500 Ft, amit kiállítók weboldalán felhasználhatsz, ezzel is támogatva őket. További információ a kuponbeváltásról: https://wamp.hu/hu/20231024/karacsonyi-kuponbevaltas
Nem kell kupont váltani gyerekeknek 14 éves korig, illetve a 65 éven felülieknek, mozgássérülteknek, értelmi fogyatékosoknak, ha a jogosultságot a megfelelő igazolvánnyal igazolják.

A helyszín kutyabarát, így a kedvencek is jöhetnek veletek!
Nyitva: 10–18 óra között.

További információ: https://wamp.hu/hu, https://www.facebook.com/wampdesignvasar

Nyitókép képforrás: WAMP, fotó: Gámán Zsuzsa