karácsonyi díszek

helyszín

Budapest, Vörösmarty tér

dátum

2023. 11. 17. - 2024. 01. 01.
Lejárt!

VÖRÖSMARTY CLASSIC XMAS

2023. november 17. – 2024. január 1., Budapest (Vörösmarty tér)

Vörösmarty Classic Xmas néven november 17-én megnyílik a Vörösmarty téri karácsonyi vásár, amely hagyományos, békebeli karácsonyi hangulattal, de megújult látvánnyal és egyedi programokkal vár egészen az újév hajnaláig.

Klasszikus karácsonyi vásár új köntösben

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár megtartva a klasszikus karácsonyok hangulatát új díszbe öltözve, kiemelt látványosságokkal vár Vörösmarty Classic Xmas néven.

Ha a Váci utca felöl érkezel, egy hatalmas, klasszikus, karácsonyi színvilágban pompázó fenyőfa fogad.
A Vörösmarty tér népszerű attrakciója és a gyerekek kedvence lesz az ingyenesen igénybe vehető kisvasút, amely egy klasszikus karácsonyi hangulat elmaradhatatlan kelléke. De a kicsiket várja még egy remek kézműves játszóház is, ahol szintén garantált a szórakozás.
A gasztronómiai pontok és kézműves faházak a hagyományos magyar ünnepi ételeket és italokat kínálják, ahogy a kézművesek is a hagyományőrzés jegyében válogatják össze termékeiket. Lesznek itt csodálatos ékszerek, bőrdíszművek, szappanok, papírtermékek, kézzel készült kerámiák, puha mézeskalácsok és igazi, autentikus üvegdíszek is egészen december 28-ig.
Újdonság lesz az a kézműves ház, ahol mindennap más mesterséget és kézművesfortélyt bemutató foglalkozáson vehetsz részt.
December 31-én szilveszteri bulival zárul a Vörösmarty Classic Xmas.

További információ: https://www.facebook.com/vorosmartyclassicxmas, http://vorosmartyclassicxmas.hu

Nyitókép képforrás: pixabay.com