Volt Fesztivál

helyszín

Sopron, Lővér Kemping
kategória

dátum

2022. 06. 21. - 25.
Lejárt!

VOLT Fesztivál

2022. június 21–25., Sopron (Lővér Kemping)

Kétéves kihagyás után újra magasra teszik a mércét: hazai- és nemzetközi sztárokkal jön a VOLT Fesztivál. Június 21. és 25. között olyan stadionsztárok lépnek fel, mint a MUSE vagy a The Killers, de itt lesz többek között Yungblud, a SUM41 vagy a Bring Me The Horizon.

A VOLT Fesztivál Magyarország legnagyobb fesztiváljai közé tartozik, melyet 1993 óta rendeznek minden évben, Sopronban. 

Vannak fesztiválok, és van a VOLT 

Ez a 2022-es Telekom VOLT Fesztivál szlogenje, amely jól kifejezi a szervezők szándékát akár a programkínálat, akár a VOLT-ot érintő legfontosabb törekvések terén. Vagyis azt, hogy a VOLT az élő zene megkülönböztetett ünnepe legyen. Programja a bárhol a világon megállná a helyét. Olyan állócsillagnak számító stadionsztárok szerepelnek benne, mint a Muse vagy a The Killers, a legaktuálisabb nevek és az állandó fesztiválkedvencek között Yungblud, a SUM41 vagy éppen a Bring Me The Horizon, s a legfontosabb hazai bandák és előadók sem hagyják ki az eseményt.

Programajánló

A Telekom Nagyszínpad az első napon az Ivan& The Parazollal indít, akiket a Carson Comakövet, majd jönnek a tankok, azaz a Tankcsapda és az estet ezen a színpadon a Muse zárja. Másnap itt a Brains kezd, aztán Skillet-koncert következik, majd a Bagosssy Brothers Company és főzenekarként a The Killers lép színpadra, csütörtökön pedig Dzsúdló, a Follow the Flow, a brit énekes Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizon. Pénteken élvezheted Azahriah koncertjét, de lesz  Irie Maffia, Halott Pénz és Sum 41 is. A VOLT zárónapján ezen a színpadon lép fel a Platon Karataev, Passenger, érkezik ide Majka & Curtis, és a VOLT-ot itt a Pendulum élő produkciója zárja.

Két másik színpadon –  Beko és a Telekom Kraft színpad – is szól majd a zene: több mint 60 produkción szórakoztatsz majd. Például a Telekom Kraft színpadon olyan előadók lépnek fel – a teljesség igénye nélkül–, mint a Blahalouisiana, az Analog Balaton, a Bohemian Betyars, a Hiperkarma, a Csaknekedkislány, a FranPalermo, a Fish!, a Supernem, Dé:Nash, a Galaxisok, Beton.Hofi, a Ricsárdgír, Belga vagy az On The Low.
A Bako színpadon szól majd például az Abigél, a Pál Utcai Fiúk, Krúbi, az Esti Kornél, a Punnany Massif, Rácz Gergő és Orsovai Reni, Ganxsta Zolee és a Kartel, az Elefánt, ByeAlex és a Slepp, az Aurevoir, a 30Y, a Wellhello, a Vad Fruttik, a Borgore vagy az MSF.

Telefonodra érdemes letöltened a hivatalos VOLT-alkalmazást, ami megkönnyíti a tájékozódást a fesztiválon. Olvashatóak a legfrissebb hírek, az eseményekhez értesítést is lehet kapcsolni, a térkép segítségével pedig pillanatok alatt minden megtalálható.

Mindenütt jó, de legjobb Sopron!
Vedd meg a jegyed és dőlj hátra, s a nyarat nyugodtan várhatod!

További információ: https://volt.hu/hu, https://www.facebook.com/VOLTFesztival

Nyitókép: VOLT Fesztivál, képforrás: Sziget Kulturális Szervezőiroda