boros poharak fesztivalok.info

helyszín

Eger, Dobó tér

dátum

2022. 06. 15. - 19.
Lejárt!

VINO – Bor, Zene, Művészet

2022. június 15–19., Eger (Dobó tér)

Bor, zene, művészet. Az idei első nagyszabású egri borfesztivál nemcsak a borokról, hanem a zenéről, a művészetről és a gasztronómiáról is szól majd, így egyedülálló élményben lehet részed az egri Dobó téren. A VINO ünnep keretein belül megjelennek az Egri borvidék ismert borászai a kiváló kézműves termékek, az utcazenészek és a művészek társaságában.

Több mint 20 egri borász kiváló borait kóstolhatod a pezsgőktől és gyöngyözőboroktól kezdve a gyümölcsös, könnyed tételeken át a komoly, érlelt borokig. Eközben a belváros több pontján az utcazenészek versenye zajlik majd többféle stílusban. Ráadásként a Képzőművészeti Utcafesztivál is csatlakozott az eseményhez, ahol izgalmas alkotások születnek a fesztivál ideje alatt az egri utcákon.

A rendezvényen résztvevő boros és gasztronómiai kiállítók
Bolyki Szőlőbirtok ● Dula Pincészet ● Eszterházy Károly Egyetem Szőlőbirtoka ● Egri Csillag Pálinka és Borpatika ● Egri Korona Borház  ● Gál Lajos Pincészete ● Gál Tibor Pincészet ● Gróf Buttler Borászat ● Juhász Testvérek Pincészete ● Kovács Nimród Winery ● Nap-völgy Borászat és Élménybirtok ● Nyolcas és Fia Borászat ● Ostoros Családi Pincészet ● Petrény Winery ● REGE Birtok ● St. Andrea Szőlőbirtok ● Stumpf Pincészet ●Tarjányi Pincészet ● Thummerer Pince ● Torma Pince ● Tóth Ferenc Pincészet ● Varga Pincészet ● Varsányi Pincészet ● Villa Völgy Pincészet ● 383 Ásványvíz ● Agria Sajtmanufaktúra ● Halda Sajt ● Egri Borút Egyesület

További információ: https://www.egriborvidek.hu

Nyitókép képforrás: Egri Borút – web

Címkék:,