Villányi borfesztvál fesztivalok.info

helyszín

Villány, több helyszínen
Villány, több helyszínen

dátum

2021. 10. 01. - 03.
Lejárt!

VILLÁNYI VÖRÖSBOR NAPOK

2021. október 1–3., Villány (több helyszínen)

Október első hétvégéje ismét a vörösbor ünnepe Villányban, mely a Villányi borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválja.

Három napon keresztül, péntektől vasárnapig, a borospincéktől a Rendezvénytérig zajlanak majd események, ahol a különböző zenei produkciók, hagyományőrző bemutatók és a szüreti felvonulás mellet kulturális és gasztronómiai csemegék is várnak.

A kínálatból természetesen a térség legjobb borai sem hiányoznak, melyekből kedvedre kóstolgathatsz. A pénteki megnyitót követően a város több pontján egyszerre startolnak el a programok.

Programajánló

Október 1.
Trófeakiállítás és vadpörkölt kóstolás ● Vivat Bacchus Énekegyüttes koncertje ● Made In B –koncert ● Rudan Joe akusztikkoncertje ● Rebublic-koncert ● Bohemian Brass Band ● Utcabál ● Redy Party

Október 2.
Szüreti felvonulás ● Veteránautók felvonulása ● Ünnepélyes hordócsapolás ● Borbíráló leszek – minikurzus ● Gyerekeknek szóló előadások ● Gasztro-placc és kóstoltatás, gasztoshow ● Kultúrszüret ● Pinceséta ● Kelemen Kabátban ● Band Of Streets ● Kowalsky meg a Vega ● Szikrázó Tűz –tűzzsonglőrök bemutatója ● Tűzijáték ● Szüreti bál

Október 3.
Szüreti hálaadás ● Gyerekprogramok ● Operett-Musical Voices társulat előadása

Te ott leszel Villányban?

További információ: https://www.villanyiborfesztival.hu/vorosbor, https://www.facebook.com/BorFesztVillany

Nyitókép: Villányi Vörösborfesztivál, képforrás: Villányi Vörösborfesztivál – web, fotó: Tóth László