Vasúttörténeti Park fesztivalok.info

helyszín

Budapest, Vasúttörténeti Park
Budapest, Vasúttörténeti Park

dátum

2022. 12. 04.
Lejárt!

időpont

Egész nap

SZEZONZÁRÓ A MIKULÁSSAL

2022. december 4., Budapest (Vasúttörténeti Park)

A Mikulás-ünnepségek közül kiemelkedik különleges hangulatával a december 4-i Vasúttörténeti Park téli szezonzáró eseménye, ahová a Mikulás is megérkezik, hogy felejthetetlenné tegye ezt a napot a gyerekek számára.

A tél elmaradhatatlan családi ünnepe a Vasúttörténeti Parkban

A Mikulás december 4-én, vasárnap látogat el az ünnepi díszbe öltöző Vasúttörténeti Parkba, hogy ismét elvarázsolja a gyerekeket a szezonzáró eseményen. A vidám hangulatróla gyerkőcök egyik kedvence, az Apacuka zenekar gondoskodik, az ünnepi varázslatról pedig Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész showműsora. A karácsonyi hangulatot arcfestéssel, valamint adventi kézműves foglalkozással fokozzák, ahol szebbnél szebb karácsonyi díszek és mézeskalácsok készülhetnek.  A névadó sztárvendég a Mikulás lesz, aki manójával együtt érkezik. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában  fotókkal is megörökítheted a karácsonyi élmény.

Az ünnepi program a nap folyamán két alkalommal mutatják be: délelőtt 10–13 óra között, délután pedig 14–17 óra között. Az Apacuka zenekar koncertje 11, valamint 15 órakor kezdődik. Jegyek már kaphatók.

További információ: https://vasuttortenetipark.hu/rendezvenyenyek/szezonzaro-a-mikulassal-a-vasuttorteneti-parkban

Nyitókép képforrás. Vasúttörténeti Park