plakát

helyszín

Vác, Duna-part
Vác, Duna-part

dátum

2024. 05. 01.
Lejárt!

időpont

Egész nap

VÁCI MAJÁLIS

2024. május 1., Vác (Duna-part)

Egész napos, ingyenes családi programmal vár Vác a varázslatos Duna-parton, a Zenepavilonnál. Mesekoncert, nótaműsor, tánschow és utcabál is szerepel a programkínálatban, a sztárvendég pedig Delhusa Gjon lesz.

Programajánló

A színpadon 10 órakor gyermekkoncerttel kezdődik a majális, amelyen Walt Disney Pictures népszerű dalai csendülnek fel, a nap folyamán pedig lesz arcfestés, lufihajtogatás, bowling foci, sőt sétakocsikázás is. Az Obsitos Dalárda és Dalkör műsora után délben „Jó ebédhez szól a nóta!” A Tánc Világnapja alkalmából 15 órakor egy fergeteges táncshow-t láthatsz, majd Delhusa Gjon sztárvendég mediterrán dallamokkal indítja el a délutáni könnyűzenei blokkot, este pedig a Santa FéParty Band zenekarral igazi utcabálon vehetsz részt.
A Zöld Menedék állatmentői kutya-duma bemutatót tartanak, délelőtt folyamán pedig a Vác Város Idősügyi Tanács szervezésében egészségügyi szűrésen is részt vehetnek fiatalok és idősek egyaránt.
Az eseményen a Food truck kocsik szolgáltatják majd az enni- és innivalókat: lesz mexikói konyha, fröccsbusz, csapolt sör, lángos, kürtőskalács és a majálisokon elmaradhatatlan vattacukor is.

További információk: https://visitvac.hu

Nyitókép képforrás: Tourinform Vác