plakát

helyszín

Eger, több helyszínen

dátum

2022. 06. 15. - 19.
Lejárt!

UTCAZENÉSZEK VERSENYE Eger

2022. június 15–19., Eger (Belváros)

A macskaköves utcákat bohém zenekarok és fülbemászó dallamok lepik el, miközben a képzőművészek mesébe illő világot alkotnak a Dobó téri fák alatt. Már csak Te hiányzol egy pohár egri borral a kezedben!

Több mint 50 zenekar és formáció, legalább 150 zenész mutatja meg tudását., akik idén is szeretnék elnyeri a közönség tetszését. A belváros több pontján találkozhatsz velük, s élvezheted zenéjüket.
Az utcazenei produkciók mellett tavaly megjelent az irodalom, mint új elem. Ehhez pedig idén a színházi műfajokat igyekeznek bevonni, úgy mint a streetmusicalt és pódium-előadásokat,  a stand upot és teret engednek a kísérleti színháznak is. Az utcazene a „mágnes”, ami vonzó, de egyre több műfaj jelenik meg mellette.

2022-ben is megmérettetnek a zenészek a közönségdíjért! A szabály egyszerű: az a produkció nyeri a versenyt, amelyik a legtöbb szavazatot, azaz „like érmét” gyűjti a verseny ideje alatt.

Az egriek által is a nyár legjobban várt rendezvénye ismét kiegészült a Képzőművészeti Utcafesztivállal és a VINO Kóstoló Ünneppel.
A VINO-ról bővebben itt olvashatsz: VINO – Bor, Zene, Művészet

Hangoldj a fesztiválra!

További információ: https://www.facebook.com/utcazeneszekversenye, http://utcazeneszekversenye.hu

Nyitókép képforrás: