sült kolbász

helyszín

Tokaj, több helyszínen
Tokaj, több helyszínen

dátum

2023. 02. 11.
Lejárt!

időpont

Egész nap

TOKAJI FORRALT BOROS DISZNÓSÁGOK

2023. február 11., Tokaj (Prés Udvar)

A látványos disznófeldolgozás mellett hamisítatlan disznótoros finomságok, szabolcsi házi pálinkák és tokaji borok várnak egész nap a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon.

Programajánló

Ha szeretnéd átélni egy disznótor hangulatát, akkor érdemes lesz ellátogatnod Tokajba, ahol szombaton reggel kezdődik a disznótor. A hagyományos disznófeldolgozás után készülnek a disznótoros finomságok: lesz itt hagymás vér, orjaleves, hurka, sült kolbász, toroskáposzta, csülökpörkölt, friss kenyér és persze savanyúság. Az ételek nagyszerű kísérői a szabolcsi házi pálinkák és a forralt borok. Desszertként erdélyi kürtőskalács és kézműves rétesek készülnek.

Érdemes lesz szétnézned a garázsvásárban vagy meglátogatni a tokaji nyitott pincéket. Vagyis: Rákóczi Pince és Udvarház ● Óvár Borozó ● Anatalóczy Pince ● Paulay Borház ● Hímesudvar ● Szerelmi Pincesor pincéi

A mulatós zenék mellet Czabányi Attila Akusztik gondoskodik a jó hangulatról. Időjárás függvényében kisvonat járat is közlekedik majd a Szerelmi Pincesor és a Kossuth tér között.

További információ: http://tokaj.hu/esemenyek

Nyitókép képforrás: pixabay.com