plakát

helyszín

Gödöllői Királyi Kastély
Gödöllői Királyi Kastély

dátum

2024. 05. 10. - 11.
Lejárt!

AZ ÉV FAJAI – Természetismereti Fesztivál

2024. május 10–11., Gödöllő (Királyi kastély és kastélypark)

Játékos ismeretszerzés a természetvédelmi problémákról és megoldási javaslatokról, ahová a családokat várják. A kiállítói standok  és az előadások mellett madárgyűrűzési bemutatók, madárismereti séták, odúszerelés és festés is színesíti a programot.

Programajánló

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület idén jubilál, 50 éve a természetvédelem és az oktatás szolgálatában áll. A Madarak és Fák napja alkalmából megrendezésre kerül az Év Fajai – Szeretjük a madarakat! Természetismereti Fesztivál a Gödöllői Királyi Kastélyban.
Az ingyenes családi eseményen kicsik és nagyok játszva és szórakozva szerezhetnek új ismereteket a madarak és a fák világáról és az év fajairól, értékeiről. Több mint 30 stand gondoskodik a játékos ismeretszerzésről, valamint közel 20 előadás nyújt betekintést a természetvédelmi problémákba és megoldási javaslatokba, de lesznek madárgyűrűzési bemutatók, madárismereti séták, odúszerelés, Fülemülék éjszakai program, illetve éjjeli lepkézés is. A menetleveles láncjátékban 20-20 ajándékcsomagot sorsolnak ki azok között, akik a menetlevelet leadják.

Az esemény részletes programját itt találod: https://www.facebook.com/events/1418932082076038

További információ: https://kiralyikastely.hu/szeretjuk-a-madarakat.html

Nyitókép képforrás: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület