plakát gyerekek

helyszín

Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ

dátum

2022. 11. 20.
Lejárt!

TÉLI PAGONYFESZT

2022. november 20., Budapest (Marczibányi Téri Művelődési Központ)

A megszokott fergeteges hangulattal, családi programokkal, színházi előadásokkal, koncertekkel, interaktív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal könyv- és játékvásárral vár idén is a Pagony.

Ezúttal a Marczibányi Téri Művelődési Központban készülhetsz az ünnepekre a legszebb mesékkel és játékokkal, kreatív foglalkozásokkal és színházi előadásokkal, koncerttel és közös élményekkel.

Programajánló

A színpadon lesz Boribon-koncert, Maszat karácsonya felolvasószínház, Julia Donaldson – előadás Enyedi Évával és Bánki Gergellyel, s A kuflik és a puffpuding filmvetítés. Mellette olyan programok közül válogathatsz, mint Pitypang és a Mikulás interaktív mesejáték piciknek, festékfújás Maszattal, álomfogókészítés a Barkákkal, LEGO-sarok, Pagony társasjátékok maratonja vagy karácsonyi barkácsolás.

A fesztiválon a Pagony könyveket 20%-os, a játékokat 15%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig ünnepi ajándékkönyvek közül választhatsz. A friss szerzeményeidet pedig dedikáltathatod a kedvenc szerzőiddel és illusztrátoraiddal!

További információ: https://www.pagony.hu/programok/esemeny/?id=31706

Nyitókép képforrás: Pagony – web