Etyek -április fesztivalok.info

helyszín

Etyek, több helyszínen

dátum

2022. 04. 09. - 10.
Lejárt!

Áprilisi SZÖRPISVAN

2022. április 9–10., Etyek (több helyszínen)

Gyereknap és anya-apanap egyben! Izgalmas programok gyerekeknek és szülőknek is, s persze lesz szörp is minden mennyiségben.

Áprilisban indul útjára az Etyeki Piknik 12, amelynek keretein belül már havonta lesznek tematikus események Etyeken. Az első program az Áprilisi Szörpisvan, amelyen a gyerekprogramok és a gyerekkoncertek mellett lesz családi e-bike-túra, játszóház, s lesz szülőmegőrző is. Amíg a gyerekek finom szörpöket ihatnak, addig a szülők bor- és sörkóstolón vehetnek részt, amik mellé többek között BBQ és grillételeket, házi süteményeket kínálnak.

Etyeki Piknik
képforrás: Roxer Produkció

Programajánló

Az Etyeki Sörmanufaktúrában sok érdekes kérdésre fény derül a rendhagyó főzdelátogató túrákon. A 45 perces rendhagyó és vicces biológiaórán többek között kiderül, mi az a maláta, hogyan készül a malátaszörp, mitől habzik a sör, és miért van többezerféle sör a világon.
A Rókusfalvy Birtokon egy pincetúra keretében bejárhatod a birtokot a pincétől a padlásig 4 tétellel és friss pogácsával a kézben, a gyermekek pedig szörpkóstoló túrán vehetnek részt
A Rezeda Teraszán a finom falatok és kóstolók mellett táncházra is számíthatsz.
A Hegedűs Sajműhelynél a sajtkóstoló mellett tárlatvezetéssel is várnak a 9 méter mélyen található sajtérlelőben.
Ha pedig kedveled a filmeket, ne hagyd ki a Korda Filmpark kb. 2 órás túráját, amely ismereteket nyújt a nemzetközi és magyar filmgyártás modern gyakorlatába! Interaktív installációkon keresztül megismerheted a filmkészítés legfontosabb állomásait, valamint izgalmas képeket készíthetsz az életnagyságú középkori díszletvárosban.

További információ: https://www.facebook.com/events/2036712253169551

Nyitókép: Etyeki Piknik 12 – Április, képforrás: Roxer Produkció