Palacsintafesztivál

helyszín

Szolnok, Széchenyi Parkerdő

dátum

2022. 05. 20. - 22.
Lejárt!

SZOLNOKI PALACSINTAFESZTIVÁL

2022. május 20–22., Szolnok (Széchenyi Parkerdő)

A háromnapos programsorozat az év egyik legnagyobb családi fesztiválja, ahol az egyedi helyszínen változatos programokkal, ismert fellépőkkel és minőségi szolgáltatásokkal és sok-sok palacsintával várnak.

Május 20. és 22. között immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a szolnoki Palacsintafesztivál, mely az egész család számára nyújt kikapcsolódást a kivételes szépségű és kiemelkedő természeti értékekkel bíró Szolnoki Széchenyi Parkerdő területén található NEFAG erdei játszótéren, illetve vadasparkban. A helyszín igazi kuriózum: a 100 hektárnyi zöldterület képes feledtetni a város közelségét és megteremteni az egyedi fesztiválhangulatot.

Készítsd elő palacsintasütődet és titkos palacsintareceptedet!

Idén sem maradhat el a népszerű palacsintasütő verseny a Palacsintafesztiválon, ahol különböző ízesítésben és formában készülnek a palacsinták. Ízes, kakaós, csokis, gyümölcsös, rakott, tekert vagy csúsztatott – mindenféle csoda vár majd Rád.

képforrás: pixabay.com

Csapatok egy szakavatott zsűrinek mutatják be a fenséges ízvilágú és káprázatos megjelenésű gasztronómiai alkotásaikat, melyek közül a legjobbakat díjaznak.

Programajánló

A kézműves vásár és az interaktív, hagyományőrző foglalkoztatók, játékok mellett a kisebbeknek lesznek vadasparki bemutatók és állatsimogató, kalandpark, gyerekjóga, s nekik szóló színpadi előadások, koncertek a Csintalan Kölyökfesztivál keretében.

A nagyobbak és a felnőttek család a palacsintasütő verseny mellett részt vehetnek kerékpártúrán, csocsóbajnokságon vagy táncházon. A színpadra lépnek a hazai könnyűzene ismert énekesei és előadói is. Az esti koncerteket és a bulikat ők biztosítják: Majka & Curtis (május 20.) ● Lotfi Begi (május 20.) ● Bye Alex és a Slepp (május 21.) ● Wellhello (május 21.) ● Dj Yamina (május 21.)

A minőségi programok mellett a rendezvény területén elérhető szolgáltatások magas színvonala is a tökéletes fesztiválélményt biztosítja. Számos vendéglátóegység rendelkezésére, melyek változatos kínálatuk mellett a fesztivál fő témájaként megjelölt palacsintával is garantálják a gasztronómiai élvezeteket. 

A szolnoki Palacsintafesztivál számára a folyamatos fejlődés mellett nagyon fontos a vendégek által kedvelt, kivételes adottságokkal rendelkező helyszín megőrzése, a szűkebb és tágabb értelemben vett természet, illetve környezet védelme.
 
További információ: https://www.palacsintafesztival.com

Nyitókép képforrás: pixabay.com