plakát

helyszín

Szigliget, Szigliget Várudvar

dátum

2023. 06. 30. - 2023. 08. 20.
Lejárt!

SZÍNHÁZ FESZTIVÁL a Szigliget Várudvarban

2023. június 30. – augusztus 20., Szigliget (Szigliget Várudvar)

Ismét jelmezt ölt a Szigliget Várudvar: amint leszáll a nap, különleges szabadtéri színházzá változik. Az egész nyáron átívelő eseménysorozatban többek között a Veres 1 Színház, valamint a Centrál Színház előadásait láthatod.

Programajánló

A fesztivál június 30-án a Veres 1 Színház A padlás című darabjával indul. A társulat nemcsak olyan izgalmas saját produkciókkal készül még, mint A pletykafészek és a Szép nyári nap, hanem vendégelőadások színes palettáját is felsorakoztatja. Így érkezik Szigligetre a Süsü, a sárkány kalandjai, A Pál utcai fiúk, illetve Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar koncertje is.

Július 24-től minden idegszálunkat megfeszíti a Centrál Színház 2:22 (egy kísértettörténet) című darabja, amely egészen augusztus 4-ig lesz látható.
Az adrenalinfröccs mellett nevetésben sem lesz hiány: a Várudvari Nyári Színház szervezésében július 15-én Badár Sándor tart stand-up estet, valamint a társulat többek között az Oscar és az István, a király darabokat is színpadra állítja.

Ne feledd, itt nem az est leszálltával indul az élet! A Várudvar a minőségi ízek és a szórakozás izgalmas fúziója napközben is. Frissítő italokkal, különleges falatokkal és ingyenes élőzenei produkciókkal is készülnek.

Barátok, kultúra, panoráma, zene, kikapcsolódás vár Szigligeten.

További információ: https://varudvar.hu, https://www.facebook.com/szigligetvarudvar

Képforrás: Szigliget Várudvar