Sziget - koncert

helyszín

Budapest, Hajógyári-sziget
kategória

dátum

2022. 08. 10. - 15.
Lejárt!

SZIGET Fesztivál

2022. augusztus 10–15., Budapest (Hajógyári-sziget)

A nagy visszatéréshez méltó programmal készülnek a szervezők: a nagyszínpadon augusztus 10-én Dua Lipa ad koncertet, 11-én a Kings of Leon és 15-én az Arctic Monkeys.

Az idei fesztiválon is változatos koncertekre számíthatsz: a fellépők között vannak világsztárok, befutott nevek, kurrens zenei csemegék és feltörekvő csapatok is.

Akik már biztosan itt lesznek a Szigeten

A Kings of Leon pótolja a tavaly elmaradt szigetes koncertjét, Dua Lipa tavaly megjelent és idén Grammy-díjat nyert albumát hozza el, valamint az Arctic Monkeys 2022-re szánt új anyaga is a finisben van.
A kora esti sávban játszik a 2020-ban kétszeres Brit Awards-díjas Lewis Capaldi, a francia sanzon világát elektro, hiphop és a világzenei elemekkel keverő belga Stromae és a hírek szerint februárban új albummal jelentkező Bastille.
Ezen felül a fellépők között megtalálható még Alan Walker, Caribou, Woodkid, FKJ, Jungle, Jon Hopkins, Sigrid, slowthai, Ronnie Flex & The Fam, Rilés, Princess Nokia, Yung Lean, Little Simz, Beabadoobee, a Clutch, a Fontaines D.C., Yves Tumor and Its band, az Inhaler, a Badbadnotgood, Sevdaliza, Honey Dijon, Bob Moses, Floating Points, NGHTMRE, Alice Merton, Lola Marsh, Jade Bird, a Viagra Boys, az Iceage, a Black Honey, a Giant Rooks, Tokimonsta, Apashe, TSHA, John Talabot és Taahliah.

Sziget Fesztivál: zene ∙ kultúra ∙ szerelem ∙ szabadság

Ha megvan a jegyed, mindened megvan egy tökéletes nyaraláshoz!

További információ: https://szigetfestival.com

Nyitókép képforrás: Sziget Fesztivál – press