helyszín

Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed
Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed

dátum

2022. 08. 26. - 28.
Lejárt!

SZAMÁRFÜL CSALÁDI FESZTIVÁL

2022. augusztus 26–28., Pécs (Zsolnay Kulturális Negyed)

Szamárság lenne otthon maradni augusztus 26–28. között, ha mehetsz a Szamárfül Családi Fesztiválra is, ahol minden a gyerekekről és a családokról szól majd!

Zene ● Színház ● Játék ● Mese ● Műhely

A gyönyörű Zsolnay Kulturális Negyed az iskola elkezdődése előtt óriási játszóházzá változik, ahol a gyerekek egymással és a szülőkkel önfeledten játszhatnak, szórakozhatnak. Kreatív- és sportfoglalkozások, zenés, bábos és színházi előadások, szuper gyerekkoncertek várnak Sanyi csacsi barátaira a Szamárfül Családi Fesztiválon.
Fellép többek között az Iszkiri zenekar, Lovászi Edina és zenekara, Bíró Eszter, Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar és Bognár Szilvi is zenekarával.
Lesz Kincses Piac, Mosolyország, Csillagterasz, Állatvarázs, Gurulós és pedálos kisautók és kézműves sarok, Herkules műhely, családi foglalkozás, kiállítás, kirakodóvásár és még sok-sok játék, izgalmas program és számtalan meglepetés.

A Planetárium programjaiba is bekapcsolódhatsz (ez fizetős), ahol augusztus 27-én és 28-án 11, 12, 15 és 16 órakor indulnak a vetítések.

További információ: http://szamarfulfesztival.huhttp://www.facebook.com/szamarfulfesztival

Nyitókép: Szamárfül Családi Fesztivál, képforrás: Zsolnay Kulturális Negyed