plakát

helyszín

Sopron, Erzsébet-kert
Sopron, Erzsébet-kert

dátum

2024. 06. 15. - 16.
Lejárt!

időpont

10:00

SOPRONI TÜNDÉRFESZTIVÁL

2024. június 15–16., Sopron (Erzsébet-kert)

Tündéreket és manókat várnak Sopronba! A gyerekek fesztiválját, a Tündérfesztivált június 14-én tartják az Erzsébet-kertben.

Sopron legtündéribb gyermekrendezvénye a Tündérfesztivál.Az Erzsébet kert ilyenkor a tündérek és a manók világává alakul át, ahol a rengeteg játék mellett izgalmas program – zene, tánc, mese, varázslat – várja majd a gyerekeket. Lesznek színpadi programok, viseletverseny, kézműveskedés, csillagösvény, tündérharcászat, kincskeresés, tündértáncház, kiállítás, játékok utcácskája és még sok minden más.

Ebben az évben minden a föld, mint alapelem körül forog, melyhez tematikus ligeteket alakítanak ki. Így lesz Zöldtündér, REmanó, Régészmanó, Kerékmanó és Könyvtündér liget több mint 60-féle – jellemzően díjmentes – programmal. A város középiskolái, intézményei, számos civil szervezet, egyesület lesz jelen programokkal az eseményen. A két színpadon lesznek zenei, mese-, báb- és táncprodukciók, mellett pedig játszóházak, légtornászok, kézműveskedéssel várják a családokat. A rendezvény elmaradhatatlan része a viseletverseny, amelyre Te se maradj le! 

A program dress code-ja: kislányoknak tündérszárny, kisfiúknak manósapka.
A részvétel díjtalan!

További információ: https://www.prokultura.hu, https://www.facebook.com/Tunderfesztival

Nyitókép képforrás: Tündérfesztivál – Facebook, Pro Kultúra Sopron