Siklós fesztivalok.info

dátum

2022. 03. 31. - 2022. 04. 02.
Lejárt!

SIKLÓSI VÁROSNAPOK – Siklós 45

2022. március 31. – április 2., Siklós (Belváros)

Siklós várossá nyilvánításának negyvenötödik évfordulóján hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a Városnapokat, mely alkalmából számos koncerttel és programmal várnak

Korábban nem volt Siklósnak olyan emblematikus napja, melyhez kötni lehetett volna a várossá válását, illetve olyan minőségben indította volna el a szezont, ahogy az Harkány-Siklós-Villány térséghez méltó. Március 31. és április 2. között most olyan háromnapos, ingyenes születésnapi rendezvénysorozattal készül Siklós, mely hagyományt teremt.

Programajánló

A rendezvény helyszíne a Felszabadulás utca, a Mária utca és a körforgalom közötti rész lesz, a színpad pedig az úton fog elhelyezkedni. A Mária utca egy gasztroudvarrá alakul át, ahol a különböző ételek mellett a helyi borokat és pálinkákat is megkóstolhatod.

A színpadon a fesztivál nyitókoncertjét csütörtök este a Hooligans adja, a pénteki főnapon a Bagossy Brothers Company játszik, akit a horvát Gazde követ. A szombat a bulizós, retrósabb hangulaté, amikor a Neoton Família lép fel, majd a Kozmix ad tűzijátékkal egybekötött koncertet táncosokkal és tűzzsonglőrökkel. A három nap során érkezik a 100 Tagú Cigányzenekar is.
Valamennyi napon lesz kézműves vásár és gasztrosétány, valamint minden este  utcabállal zárul.

További információ: http://siklos.net

Nyitókép: Siklós, képforrás: pixabay.com