Panyolafeszt

helyszín

Panyola, több helyszínen
kategória

dátum

2022. 08. 05. - 07.
Lejárt!

PANYOLAFESZT

2022. augusztus 5–7., Panyola (több helyszínen)

Újra színes programok a PanyolaFeszten! Ha szeretnél vidám, családias hangulatban három napot eltölteni, akkor Panyolán a helyed, „…mintha haza jönnél”.

 A Panyolafeszt augusztus 5–7. között kerül megrendezésre Panyola több helyszínén, ahol kiváló zenékkel, színházi produkciókkal, gyerek- és családi programokkal, finom szatmári gasztronómiai különlegességekkel, panyolai pálinkával, különleges borokkal és még sok-sok meglepetéssel vár az egész hétvégén.

Programajánló

Idén a 16. alkalommal megrendezett eseményen a változatos zenei paletta mellett számos színházi produkció is helyet kap a programkínálatban.
Fellép többek között: Szalonna és Bandája, a Jantyik testvérek, Petrás Mária és a Tázló együttes, a Csángálló, Kalyi Jag, Bakos-Kiss Gábor, Pásztor Márk, a Kelet Brass Band, a Bakator Zenekar vagy a Lóci játszik.

A Pulyasarok is megannyi élménnyel várja a gyermekeket. Csupa-Csoda vándor játszótér, Báb-kiállítás és -készítés, Csúzlizda, Bugri fajátékok, mind-mind vidám kikapcsolódást ígérnek a gyerkőcöknek a diófák hűs árnyéka alatt.

Amíg a picik játszanak, addig a felnőttek is számos lehetőség közül választhatnak, nem beszélve a kulináris élvezetekről. Egyedi szatmári ízeket, panyolai pálinkákat és különleges borokat kóstolgathatsz. Lesz Palaj-party a Tiszán a Bakator Zenekarral, kerékpár- és pálinkatúra, aszaló- és főzdelátogató, táncház, egyházi és portaprogramok, hogy csak néhányat említsünk. A Nemzeti Művelődési Intézet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság rendhagyó kiállításának is a PanyolaFeszt ad otthont, ahol a szakkör több mint 60 települése számos alkotást állít ki a panyolai Közösségi Házban.

A megye kulturális sokszínűsége, természeti kincsei egyedülállóak, amelyet érdemes felfedezned, ha a Szatmárba érkezel.

További információ: https://www.facebook.com/panyolafesztival, https://panyolafeszt.hu

Nyitókép képforrás: PanyolaFeszt – web